Nyílt vezeték nélküli internet kapcsolatot nem könnyű találni minden reptéren. Nagyon sok reptér és hozzá köthető egyéb szolgáltatót, éttermek, Lounge Bárok nem adnak ingyen hozzáférhetési engedélyt, van ahol csak 30 percet van ahol 1 óra ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosítanak nekünk, de vannak olyan repterek is ahol csak is pénzért vagy az adott éttermekben fogyasztás közben kaphatjuk meg a jelszavat. Akad olyan reptér is ahol a telefonszámunk és az e-mail címűnk megadásával kapcsolódhatunk a helyi hálózathoz.

 

Erre a problémára talált megoldást Anil Polat, egy számítógépes biztonsági mérnök, aki szabadidejében utazgat és egy utazási blogot vezet.  Hatalmas utánajárással és munkával létrehozott egy interaktív térképet, ahol a repterek Wi-Fi jelszavai vagy a reptereken elérhető bármilyen másik forrás (éttermek,bárok) Wi-Fi hozzáférését gyűjtötte össze és tette mindenki számára elérhetővé.

 

Itt a térkép, amelyet Polat rendszeresen frissít és itt elérhető több tucat  Wi-Fi jelszó szerte a világon. Jelenleg 157 reptér érhető el.

 hirdetes_400x285  

 

 

Némi fizetés ellenében iPhone-okra és androidos telefonokra is letölthetjük a bármikori offline használathoz.

 

Forrás: itt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!