Amikor nem hivatalos, de az egyik legmegbízhatóbb forrásból kiderült, hogy újra kiadják a kétezres évek kultmobilját, rögtön beindult a találgatás, hogy milyen is lesz a régi-új Nokia 3310. Egy néhány évvel ezelőtti áprilisi tréfát néhány nagyobb médium is benézett – pedig eddig tényleg nem nagyon lehetett semmit tudni az újrakiadásról.

 

A HVG híre szerint a vasárnapi hivatalos bejelentés előtt pár nappal a kínai Vtechgraphyra hivatkozó GizmoChina állt elő néhány infóval a készülékről. Jó hír, hogy a forrás szerint nem rontják el azzal az új verziót, hogy okossá teszik: a 2017-es Nokia 3310-es is éppen olyan butamobil lesz, mint eredetije. Alapvetően ma már szinte mindenki jobban szereti az okosságokra képes telefonokat, de hát valljuk be, a harmincháromtizest úgy szeretjük, ahogy volt.

 

Szintén pozitív, hogy a finnek meghagyják a 3310-es jól ismert dizájnát: az idei kiadás ugyan vékonyabb és könnyebb is lesz majd az eredetinél, de a vonalvezetése és minden lényeges dizájneleme megmaradhat. Hozzányúlnak a billentyűk és a képernyők méretéhez: a gombok csak szimplán kicsit nagyobbak lesznek, a képernyő viszont nem csak méretében változik, színes is lesz.A korábbi információk szerint a készülék 59 euróba kerülhet.

 

 hirdetes_400x285  

forrás:HVG
kép: pcworld.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!