Az utóbbi években rengeteg teóriát lehetett hallani arról, hogy az első számú közösségi oldal tulajdonképpen mindent tud rólunk. Sokan erre csak legyintettek…Nem kellett volna.

 

A Facebook szervere rengeteg információt raktároz el, még olyanokat is, amiket mi egyáltalán nem szeretnénk. Felhasználóként azonban túl sok beleszólásunk nincs a helyzetbe.

 

Összeszedtük, mennyi mindent is tud rólad valójában az oldal. Ijesztő!

 

 hirdetes_810x300  

Mindent amit valaha lájkoltál: Legyen szó képről, kommentről vagy bármiféle hivatkozásról és megosztásról, a Facebook tud róla.

 

Minden személyes üzenetedet: Az oldal szervere elmenti az összes chatelésed, bárkivel, bármiről és bármikor is beszéltél.

 

Az összes törölt tartalmad: Hiába töröltél bármit is, az csak a látszat. Valójában minden kukába rakott megosztás a mai napig megvan.

 

A posztokat, amiket végül ki sem raktál: Igen, ha elkezdesz egy posztot írni, de végül mégsem osztod meg és törlöd, az a Facebooknak akkor is megmarad.

 

Minden Veled megosztott kép és videó: Az üzenetek elmentése után, ezen már meg sem lepődünk.

 

A pontos ideje minden kapcsolatodnak: A közösségi oldal pontosan meg tudja mondani, hogy kivel mióta vagytok ismerősök. (legalábbis az oldalon)

 

Az összes készüléket ismeri, amin Facebookkal is bejelentkeztél: Legyen szó az ismerős vagy családtag telefonjáról és egyéb készülékéről, ha beléptél a fiókodba, az oldal rögtön azonosítja a készüléket.

 

Az összes weboldal, amit a Facebookon keresztül néztél meg: Bármire kattintasz az oldalon, a Facebook tud róla.

 

A hitelkártya számodat!!!: Vásároltál már a Facebookon keresztül? Lehet kár volt!

 

Forrás: Brightside

Nyitókép: nerdsmagazine.com

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!