Sokan már régen eltemették a dél-koreai gyártó nagyon nagy képernyővel és érintőceruzával rendelkező mobilszériáját, de a Samsung nem adta olyan könnyen a Note-sorozatot. Most bemutatták a következő, nyolcas modellt.

 

Végre kijött a Samsung Galaxy Note 8 okostelefon, ami sokban nem tér el a tavasszal bemutatott S8-as típustól. Egy kicsit nagyobb a kijelzője, 6,3 colos, a hátlapon két kamera van, az akksija egy kicsit gyengébb, mint a hasonló méretű S8 Plusnak. A memória több lett, 6 GB-ra nőtt. Az ujjlenyomat-olvasó szintén a hátlapon foglal helyet, ami miatt könnyű összemaszatolni a kamerát. Fontos azt is megemlíteni, hogy a világon elsőként mindkét hátlapi kamera optikai képstabilizátoros; mindkét szenzor 12 megapixeles.

 

Fotó: hvg.hu/László Ferenc

 

A toll használata nagyon kényelmes, 0,7 milliméteres a hegye. A toll és maga a telefon is vízálló. Amit most mindenki találgat, hogy sikerült-e a Samsungnak megoldania, hogy ezek az akkumulátorok jobban bírják a strapát. Nehéz ugyanis elfelejteni, hogy a tavaly Note 7-esek sorban gyulladtak ki. Az iPhone után az S8 a legkelendőbb mobil, tehát még mindig nagy az érdeklődés. A Samsung Galaxy Note 8 ára borsos, 1000 euró körül mozog.

 hirdetes_400x285  

 

Forrás: hirado.hu/femcafe.hu

Nyitókép: Reuters

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!