Bő kilenc hónappal ezelőtt jelentek meg az első színes bejegyzések az üzenőfalon, Zuckerbergék viszont nem álltak le a fejlesztéssel. A következő körben már a hozzászólások is kiléphetnek a „szürkeségből” – írja a hvg.hu.

 

2016 decemberében megjelent az az új funkció, aminek köszönhetően már színes bejegyzéseket is tehetünk a hírfolyamban. Persze nem korlátlanul.

 

Az új funkció fogadtatását látva a Facebook további fejlesztéseket tesztel. Kérdés persze, hogy ennek mennyien fognak örülni: színesítik ugyanis a hozzászólásokat is. A The Verge beszámolója szerint jelenleg csak néhány felhasználható láthatja/használhatja az új funkciót, ami a mentett képernyőkép alapján csak mobilon elérhető.

 

 hirdetes_810x300  
© Facebook

 

Azt egyelőre nem tudni, mikor válik a széleskürű felhasználás számára is elérhető az új funkció. A kommenteket ugyan  látványos módon lehetne így elválasztani egymástól, a színes bejegyzések és a színes hozzászólások együtt viszont már lehet, hogy zavaróvá válnának.

 

Sebességet vált a Facebook a YouTube elleni harcban: évi 1 milliárd dollárt költene videókra

 

A Facebookkal kapcsolatos további technikai hír, hogy Jövőre az Apple-höz hasonlóan 1 milliárd dollárt költene videókra és sorozatokra a Facebook, az amerikai felhasználók pedig a héten már el is kezdhetik tesztelni a helyet, ahol megjelennek majd a méregdrága műsorok.

 

Illusztrációs felvétel. Kép: hvg.hu

 

Ez egyébként ugyanaz az összeg, amit az Apple szánna hasonló célokra, és hogy legyen egy kis viszonyítási alapunk: a Trónok harcát is készítő HBO “mindössze” kétszer ennyit költ saját műsorokra. Mark Zuckerbergék tehát ebben a piaci versenyben is ringbe akarnak szállni – számol be róla szintén a hvg.hu

 

hvg.hu/Körkép.sk

Nyitókép: hvg.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!