Akár saját városában van, akár bárhol máshol a világon, ezzel az alkalmazással internet kapcsolat nélkül láthatja, hogy hol talál ingyenes wifi-hálózatot – írja a HVG Tech rovata.

 

A WifiMapper egyszerű és nagyszerű segítség nem csak ismeretlen helyeken, még saját városunkban is jól jön. Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazás közössége világszerte már több millió ingyenes wifi hotspot helyét töltötte fel az adatbázisba, amely netkapcsolat nélkül elérhető. Ha tehát wifikapcsolatra lenne szüksége, csak meg kell nyitni az alkalmazást, és beütni a keresőbe aktuális helyzetét.

 

Az alkalmazás mutat majd egy térképet a városról és jelzi az ingyenes wifi hotspotok helyét, lejjebb görgetve pedig a több mint 1 kilométeres körzetben található hotspotok listáját nézhetjük át. A listán vannak nyilvános, jelszót nem igénylő wifik is, és természetesen sok kávézó és étterem ingyenes szolgáltatása, ez pedig megkönnyítheti a választást, hogy hol ebédeljünk vagy vacsorázzunk, vagy hol töltsünk fel pár képet és írjunk pár üzenetet egy kávé mellett.

 

 hirdetes_810x300  

forrás: hvg.hu
kép: tyden.cz

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.