Bolygóvédő állást hirdetett az amerikai űrkutatási hivatal (NASA): a felügyelőknek az idegenektől kell megóvniuk a Földet. Egy kilencéves kisfiú is jelentkezett az állásra, aki választ kapott a NASA-tól.

 

Az álláshirdetésben olyan szakembereket keresnek, akik Planetary Protection Officerként megakadályozzák, hogy idegen elemek szennyezzék a Földet. A feladat rendkívül érdekesnek és kalandokkal telinek hangzik, azonban nagy felelősséggel jár.

 

Ahogy a NASA honlapján írta, széles korosztályt megszólított az álláshirdetés, ahogy a kilencéves Jack Davist New Jersey-ből , aki levelében a Galaxis őrzőjének nevezte magát jelentkezésében.

 

 hirdetes_810x300  
Jack Davis jelentkezése és a NASA-tól kapott válaszlevél. Forrás: nasa.gov

 

A kilenc éves kisfiú levelében azt írta: „A nevem Jack Davis és szeretnék jelentkezni a bolygóvédő állásra. Lehet, hogy csak kilencéves vagyok, de szerintem megfelelnék az állásra”. Magát jellemezve leírta, hogy nagyon jó a videojátékokban, illetve fiatal, így könnyen megtanulhat úgy gondolkodni, mint egy alien – zárta levelét a kisfiú.

 

A NASA válaszlevelében James L. Green bolygótudományi igazgató azt írta, nagyon örül a jelentkezésnek, és arra biztatta Jacket, hogy tanuljon keményen, és remélik, egyszer találkozhatnak majd a NASA-ban. A NASA bolygókutatási igazgatója telefonon is felhívta a kisfiút, és gratulált neki a jelentkezéshez.

 

Forrás: hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!