Olvasom a CDU-híreket, már csak azért is, mert egy mértéktartó pártnak tartottam a német Kereszténydemokrata Uniót. Kohl kancellár elnöklése alatt példát mutattak a világnak, nemcsak  kereszténydemokráciából.

 

Muszlimok is beléphetnek a kereszténységre épülő CDU-ba

 

Jött az FDJ-s  bundesmutti, ügyesen likvidálta Kohlt és más elnökjelölteket is, majd  kezébe vette a párt  irányítását. Ma ott tartunk, hogy a „wir schaffen das“ (mi megbirkózunk vele – a szerk.) mottón kívül nem sokat tud tenni a migránsokért, kiknek nagy többsége nem háborús menekült, hanem jól kalkuláló, beszervezett gazdasági kalandor (és leendő katona?). A német gazdasági kimutatások szerint a másfélmillió (illegális)  bevándorlónak csak egy töredéke dolgozik, a többi nem akar dolgozni vagy simán használhatatlan. A busás segélyeket felveszik, a mi kisnyugdíjasaink örömódákat zengenének Fico bonapartei háza előtt, ha ilyen nyugdíjuk lehetne.

 

 hirdetes_300x300  
172816_midu mandiner.hu
Fotó: mandiner.hu

 

De térjünk vissza a CDU-hoz. Vezetése azon morfondíroz, hogy a CDU-beli tagságot lehetővé teszi a muszlimoknak is. Tehát  szorosan a kereszténységre épülő (vagy talán már csak épült?) CDU-ba beléphetnek majd az iszlám követői  is. A napokban sor került a „Muszlimok az Unióban“ (értsd a CDU-ban, rövidítve MIDU) csoport megalakulására, szóvivőjük Cihan Sügür elmagyarázta, hogy az ilyen igyekezet elég gyanúsnak tűnhet, de az igazi kapocs a keresztények és a muzulmánok között a pártban nem a kereszténység, hanem bizony a „szabad demokratikus“ alapelvek“  lehetnek (Preußische Allgemeine Zeitung).

 

Az alakuló ülést egy kölni imával kötötték egybe. A közös ima során természetesen felcsendült a sokak fülének kellemesen hangzó „Allahu Akbar” (Allah hatalmas) is. Az alapító tagok közül a nők többsége fejkendőt viselt, magukat pedig „konzervatív szunnita” muzulmánoknak nevezték. Peter Tauber a CDU főtitkára üdvözölte a kezdeményezést…

 

A CDU „lefekszik” a muszlimoknak

 

Ez azért már sok volt némely vezetőségi tagnak, mert azért a tapasztaltabbak már tudják, mi is az „Allahu Akbar“ és azt akarják, hogy a CDU alapszabályzata „kezelje“ a muszlim szárny saríja-vonzalmát (értsd:  tiltsa be, ami gyakorlatilag nem fog menni ).  A balliberális csúszdán lefelé sikló bundesmutti pedig nem tiltakozott…

muszlimok_cdu_0
Fotó: alfahír.hu

 

Miközben a jövőre esedékes választások előtt  a CDU úgymond „lefekszik“ a muszlimoknak, mert kell a szavazatuk, addig a brandenburgi tartományi parlament CDU-frakciójának üléstermében a feszületet egy mágnessel erősítik a falra, amelyet levesznek, ha nem „feszület-barát“ delegáció érkezik, nehogy már valakit vallásában megsértsenek! Ha pedig elmentek, visszateszik és üléseznek a négy fal között.

 

A cél a kereszténység és az ebből fakadó civilizáció felszámolása

 

A nyugati balliberálisok (minden pártban – tehát a CDU-ban is ott vannak) fel akarják számolni a kereszténységet és az ebből fakadó civilizációs alapokat. Ha akarjuk, ha nem, valójában belénk van ivódva, oltva a keresztény kultúra, függetlenül attól, hogy valamely keresztény vallást hisszük-e, valljuk-e, vagy sem. Mert a „tiszteld szüleid“ meg a „ne ölj“ és „ne lopj“ azért ott van bennünk akkor is, ha pl. ateistaként nem ismerjük a Tízparancsolatot. Európának a kereszténység elsősorban a kultúrát és a morált jelenti (jelentette?), a vallást csak másodsorban, hiszen a vallásukat gyakorlók jócskán kisebbségben vannak a nem vallásosakkal szemben.

európa-muszlim-keresztény orientalista.hu
Fotó: orientalista.hu

 

 

Akkor pedig miért ez a káosz?

 

Valószínű, hogy mindezt a mérhetetlen pénzsóvárgásunk, kapzsiságunk  és hataloméhségünk okozza. A jólétünk, amelynek egy darabkájáról sem akarunk lemondani. Inkább kölcsönt veszünk fel, eladósodunk, gerjesztjük az inflációt meg a fedezetlen pénzkibocsátást, amely egy pozitív visszacsatolással újabb inflációt gerjeszt. Lásd az USA-beli hiperinflációt – mintha éppen ez lenne a cél. Ez pedig a pénzügyi és világhatalmi elit teljes csődjét készíti elő.

 

A hiperinfláció az eddigi történelemben mindig a háború előtt keletkezett. Ha a történelem most újból ismétli önmagát, akkor háború lesz. Mert egy világháború kegyetlen módon, de mégis leállítja a pénzügyi káoszt, megnyom egy nagy RESET-gombot és ezzel valójában megsemmisíti a billiós nagyságú tartozásokat (már mindenki mindenkinek tartozik). Tehát nulla-közeli állapotba hozza a rendszert. A háború látszólag újraosztja a vagyont és a hatalmat és „ritkít“ – közben meghal talán pár száz millió vagy akár egymilliárd ember – mondjuk úgy, hogy minden tizedik…hetedik?

 

Párszáz család és bank ezalatt degeszre keresi magát, pl. a  a fegyvergyártással és -eladással!

 

Gondolom – ez inkább már agyrém és nem kereszténydemokrácia!

 

Nyitókép: orientalista.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!