Arról szól a hír, hogy Magyarországon a parlamenti választások előszelében a Demokratikus Koalíció (DK) aláírásgyűjtést indít annak érdekében, hogy ne szavazhassanak azok a magyar állampolgárok, akik soha nem éltek Magyarországon, így nem viselik szavazatuk következményeit – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke a DK keddi budapesti nagygyűlésén – írja az MTI.

 

Szenzációs bejelentés, Fecóra jellemző!

 

Könnyű neki, a bukott miniszterelnöknek, mert könnyen összehívhat sajtótájékoztatót szenzációkeltésre alkalmas témára! Az infantilizmus határán libegő Gyurcsány a nemzet bohóca lett, aki az önmutogatás és sajtónyilvánosság érdekében bármire hajlandó!  Leköpeti magát, mert olyan helyen jelenik meg, ahol tudja, hogy le fogják köpni! Pár évvel ezelőtt az én is hülye vagyok tábla helyett  “Én is cigány vagyok” – táblával a nyakában néhány száz cimborájával együtt tüntetett a Fidesz székház előtt, hogy a Fidesz zárja ki Bayer Zsoltot a pártból a Magyar Hírlapban megjelent írása miatt.

 

 hirdetes_810x300  

Ehhez hasonló cselekedete volt a hírhedt miskolci Avas lakótelep egyik lakásába történő párnapos beköltözése, illetve az Országháza előtti vadkempingezése is. Aztán a sajtó széles nyilvánossága előtt visszafogadta pár napra az avasi vendéglátóit saját lakásába, majd feltűnési viszketettségében 2015-ben migránsokat is befogadott néhány napra.

 

Mit ért el vele? Semmit! Röhög rajta egész Magyarország, még a szavazói is, de mivel jól szórakoznak, szavaznak is rá pár százaléknyian! Miután a határon túli kettős állampolgároknak is van szavazati joguk, ők is röhögnek rajta, de nem szavaznak rá, és ez bántja őt!

 

Fotó forrása: 444.hu (AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK)

 

De a határon túl nem mindig volt a nevetség tárgya, volt a gyűlöleté is. Amikor miniszterelnökként a külhoni magyarokra nézve valóban veszélyes ámokfutást tartott a 2004. december 5-ét megelőző népszavazási kampányban.

 

Azóta csak álszakállban és nőnek öltözve merészel Felvidékre, Erdélybe vagy Vajdaságba utazni, vagy csak a felségét küldi át a határon túlra üzletelni! Az öszödi rém nem szívesen látott vendég errefele már tizenhárom éve, még a kisgyarmati kocsmában sem tudná kikérni magának a második felest, mert azonnal felismernék tévében gyakran látott sunyi ábrázatát!

 

És most újra gyűlöletkampányt indított ellenünk Magyarországon! A mostani figyelemfelkeltésnek szánt önmutogató aláírásgyűjtő kezdeményezéssel biztos nem fogja magát visszalopni a külhoni magyarok szívébe, sőt inkább mozgósítja őket majd tavasszal a magyarországi választásokon való részvételre és kiállásra azok mellett, akik lehetővé tették a határon túliak számára a magyar állampolgárság megszerzését és a szavazati jogot.

 

Ezzel mostani provokálásával mintha szándékosan a jelenlegi magyar kormány malmára hajtaná a vizet: Gyurcsány a Fidesz bérenc, aki motiválja a határon túli kettős állampolgárokat a tavaszi magyarországi választásokon való részvételre?

 

A több millió külhoni magyar nem képes védekezésül sajtótájékoztatót tartani a tervezett gyurcsányos aláírásgyűjtés ellen, nincs rá fóruma! Gyurcsánynak pedig nincs egyéb témája, ezért zászlajára tűzi, hogy jobb ma egy migráns, mint holnap egy határon túli magyar! Vajon milyen sikerrel?

 

Fotó forrása: 888.hu

 

Száraz Dénes

Nyitókép: Gondola.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!