Német újságírók, riporterek csoportja mondta el véleményét nemrég a következőkkel kapcsolatban:

 

„Ha hazánkban a muszlim betolakodók megerőszakolnak, vagy megölnek egy fiatal  lányt, az általunk közlésre felkínált hírt a szerkesztők zöme – szó szerint – félre dobja azzal a megjegyzéssel, hogy – ennek már nincs hírértéke.”

 

Ide jutott Európa

 

Tehát, már hírértéke sincs annak, ha Európában késes támadók megerőszakolnak, majd megölnek egy munkából haza siető, védekező fiatal lányt, hiszen nem kívánta teljesíteni a nőt kapcarongynak, használati cikknek tekintő, Európába illegálisan betolakodó, sok esetben csúnya múltú muszlim „erőszakoló gépek” óhaját.

 hirdetes_300x300  

 

S nem egyszer hallhatjuk ma is képviselőktől az EU parlamentjében, hogy:

 

 „meg kell tanulnunk együtt élni azzal, hogy erőszak, s terrortámadás áldozatai lehetünk.”

 

Ilyenkor rendszerint kikapcsolom a TV-t, s az illető, agyon fizetett, „tisztelt” képviselőt elküldöm – persze a jobbik esetben – kukoricát egyelni. Ebből is jól látni, többségükben micsoda „észkombájnok” is ülnek az EU parlamentjében, akiknek zöme lobbisták által felkínált szövegrészeket mond be  mikrofonjába kölessel jól lakatott papagáj módjára.

 

Éppen az ilyen félkegyelműségekről tanúbizonyságot tévő történések révén örültem meg annak a hírnek, miszerint:

 

„Európa lányai” elnevezés alatt indult egy nőmozgalom az „erőszakoló gépeket” beengedő politikusok ellen – Németországban.

 

S, hogy már most mennyire hangos, erős – Európa szerte – ennek a jóformán most induló, hatalmas decibellel megszólaló önvédelmi mozgalomnak a hangcsöve, ezt bizonyítja promo-videójuk –  www.120db.info – tömeges megtekintése, a mozgalomhoz felsorakozók – már most – döbbenetesen magas száma. (a videó a cikk végén megtekinthető – a szerk. megj.)

 

forrás: amerika.org

 

Anyák, feleségek, lánytestvérek – riadó !

 

Az említett mozgalom célkitűzése nagyon is érthető, s kimondottan támogatásra érdemes: Napi szinten, állandó jelleggel a német, a svéd, a francia, s általában Európa országai politikusainak, a G. Soros által finanszírozott, embercsempészekkel összejátszó NGO-k képviselőinek a tudata, s a szemei elé tartani azokat a  transzparenseket, jelszavakat, amelyek  felhívják a figyelmet az eszetlen bevándorlás politika kegyetlen, európai emberek sokaságának szenvedéseit, halálát okozó félrelépéseire.

 

Ugyanis miként él tovább egy olyan Európában bárhol élő család, akinek gyerekét, hozzátartozóját egy discón felrobbantották, lelőtték, vagy megerőszakolás után a halálba küldték. Ne kívánja senki magának a hozzá tartozók önromboló, sokszor a halálba menekülő érzéseit.

 

Az egyes NGO-k által megvezetett „libáknak,” s eszüket vesztett, az embercsempészekkel összejátszó, báránybőrbe bújt farkasként debütáló civil szervezeti őrülteknek – csak egyszer – kellene átélniük az említett fekete színű történéseket, az életben soha nem vennének részt a korábbi, nem a valóban rászorulók megsegítését célzó, embertelen tevékenységükben.

 

Az ilyen egyének – véleményem szerint – sokszor nem is tudják, hogy egy kis baksisért kiket is szolgálnak:  – a felelet egyszerű, a háttérhatalom pénz gurujait szolgálják, akik rákényszerítenék a sokszor megvesztegethető európai vezetőket arra, hogy vegyenek fel hatalmas kölcsönöket a millió számra Európába betelepítettek ellátására, a családok egyesítésére, így az uzsorakamatok ismét csak a – markukba jót röhögő – Soros kaliberű spekulánsok, s embercsempészek zsebébe hajtaná a dollár milliárdokat. Azoknak a szemforgató, kalmár gondolkodású figuráknak, akik nagyon is jól tudják: a káoszteremtéssel sok pénzt lehet keresni a szegény, elesett embereken.

 

Még szerencse, hogy a tiszta lelkű, Európa hagyományos vallási, kulturális értékei szerint élő ember mindig határozottabban felemeli hangját azok ellen, akik Európa urainak érzik magukat, holott – idegen érdekeket szolgálnak.

 

forrás: redice.tv

 

A promó-videón megbecstelenített, megerőszakolt lányok szólalnak meg

 

Szinte szívszaggató nézni, hogy csinos, szőke, vagy brunett európai lányok számolnak be átélt  traumájukról, a megerőszakolásukról, az „Európai lányok” mozgalmat indító videó bejátszásán. A lányok igenis vették a bátorságot, hogy az Angela Merkel kancellár által cenzúrázott, a gazdasági betelepültekről vagy jót, vagy semmit hirdető kormányáról kemény véleményt mondjanak.

 

Habár a német hivatalos vélemény a világbotrányt kiváltott, az elhallgatott kölni események révén is akarva akaratlanul némileg enyhült, megváltozott, a Schulz féle tudatos Európa rombolók is ma már a kézifék behúzására kényszerülnek, a baj – még így is  – csőstől itt van a nyakunkon.

 

Elég volt meghallgatni a nemrég beiktatott ENSZ főtitkár, Antonio Guterres  véleményét az Európába való újabb betelepítésekkel kapcsolatban, mely felszólalás amolyan előszele volt az ENSZ által beterjesztésre váró, betelepítésekkel kapcsolatos memorandumnak. Ennek hallatán „megállt az ütőér” az európai emberekben, hiszen a főtitkár még intenzívebb betelepítésekről beszélt az eddigieknél, holott Európa már most belerogyott ebbe az eszetlen procedúrába.

 

De ki is az a Guterres, ha már ennyire „okos” véleményekkel tud előrukkolni akkor, amikor még meg sem melegedett a feneke alatt az ENSZ főtitkári széke?

 

forrás: twitter.com

 

Mondom is hamarjában, szintén portugál, hasonlóképpen, mint rossz emlékű honfitársa, Barroso, aki Juncker úr előtt töltötte be az EU bizottságának elnöki posztját, majd – amint ezt korábbi értekezéseimben megírtam – állást váltott, s az amerikai vezető bank, a Goldman Sachs  főtanácsadójává „nőtte ki magát” hatalmas pénzekért – érthető módon – Európa ellenében.

 

És hát, mind Barroso, mind Guterres kemény baloldaliságáról híres, így  hát ne is csodálkozzunk Európához való keresztényellenes viszonyulásuk által gradált baklövéseik sorozatán. Már csak azért sem, mert a Körkép portálon – az én tollamból is – nem egyszer részleteztük az egyes európai vezetők – Juncker, Barroso, Schulz, Lagarde – kétes múltját, kacifántos ténykedését, rejtelmes, a „felsőbb körök” által való poszthoz jutásukat.

 

S, ha már részben német eseményről számoltam be a fentiekben, egy-két mondat erejével a német kancellár, Merkel asszony „csíntevéseit” se hagyjuk szó nélkül.

 

A kancellár által vezetett német Kereszténydemokrata Unió 2002-ig – amíg Helmut Kohl vezette a pártot, a keresztény európaiság jellemezte a CDU tevékenységét. Amikor Kohlt, vélt gazdasági visszaélések miatt félre állították– ebben nagyban része volt Kohl korábbi táskahordozójának, s kedvencének, az NDK-s „származású,” baloldali múlttal rendelkező Angela Merkelnek is –  a CDU keresztény jellege nagyrészt – megszűnt. Ez rányomta bélyegét Európa további sorsának –úgymond – kacifántos alakulására, a biztonságos nyugat – lásd, fejetlen betelepítések –  részleges megszűnésére.

 

„Nem vagyunk szabad préda”, forrás: news.yahoo.com

 

Európa népeinek hangja, s egyelőre csöndes haragja egyre erősödik. Koránt sem véletlenül, hiszen ha számba vesszük azokat a már-már a szemtelenség határát súroló, a polgár véleményét kimondottan semmibe vevő, társadalmi, politikai baklövéseket, melyeket maga az EU, ennek révén Európa vezér politikusai elkövettek, akkor ez a folyamat – valóban megállíthatatlan.

 

Ezekhez a siralmas körülményekhez igazodva szólaltak meg „Európa lányai,” hál Istennek, nem kicsi hangon, hanem Európa sztrádáin cirkáló kamionok, dobhártyát szaggató kürtjeinek erejével. Hadd éltessük mindannyian ezt a hagyományos európaiságunkat, s biztonságunkat erősítő, nemes hangot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zWE2fpEObyc

 

Kalita Gábor

Nyitókép: defendevropa.org

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.