Azt írtuk a minap, hogy „Vége”.És mégse? Annyi minden történik mostanság a szlovákiai világban! Kész zűravar az egész! Ebben evickélni pedig úgy tűnik, nagyon jól lehet!

 

Már csak óvatosan meri megkérdezni az ember, hogy a Most-Híd Országos Tanácsának volt-e olyan határozata, hogy amennyiben Fico hajlandó lemondani, akkor a kormánykoalíció folytathatja munkáját! A határozat, melyről František Šebej, a vegyespárt prominens képviselője úgy nyilatkozott, hogy csak annak nem egyértelmű, aki nem tud olvasni, így szól:

 

„A Most-Híd Országos Tanácsa megbízta a párt vezetőit, hogy tárgyaljanak az előrehozott választások lehetőségéről. Amennyiben a tárgyalások nem lesznek sikeresek, a párt kilép a koalícióból”

 

Ebben semmi utalás nincs arra nézve, hogy amennyiben új kormányfőt javasol a legutóbbi parlamenti választásokon győztes és kormányalakítással megbízott párt, akkor tovább  kormányozhat a Smer-SNS-Most-Híd koalíció!

 hirdetes_300x300  

 

Előrehozott választások, vagy ha nem, akkor kilépés – erről szólt a döntés!

 

A Körkép sk. megkérdezi olvasóit, látnak-e politikai akaratot az előrehozott választások kiírására

 

A Körkép sk. megkérdezi olvasóit, látnak-e politikai akaratot az előrehozott választások kiírására

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Senkit se érdekelnek azok a kiskapuk, amelyek Fico távozásával kinyílhatnak! Ha ebbe a Fico által kezdeményezett játékba most belemegy a Most-Híd, akkor egyértelművé válik, hogy maga is aktív részese annak a korrupciós maffiakormánynak, amelynek idő kell ahhoz, hogy eltüntessen minden árulkodó nyomot és bizonyítékot! És teljesen hiteltelenné válik! Vagy teljesen naivnak (netán hülyének) nézik a szlovákiai magyar választótábort! Még a párt tisztségviselőinek legközelebbi tisztességes rokonainak szemében is megbotránkoztató ez a hozzáállás!

 

Bugár Béla magát és a párt országos tanácsát szembeköpve  “nagyra értékelte” Fico döntését, hogy hajlandó lemondani a miniszterelnökségről! A vegyespárt elnöke elismerően úgy nyilatkozott, hogy

 

 “Új kormány, új felelősség, és annak folytatása, amit két éve elkezdtünk”

 

Abban igaza van, hogy folytathatják, amit két éve elkezdek: a hazugságot, korrupciót, szemfényvesztést az egész országban, ezzel együtt a magyarok becsapását és elárulását! Csak nehogy már azt is mondja, hogy új kormány meg új felelősség, amikor ugyanúgy Smer – SNS – Most-Híd összetételű marad! Meg aztán, nem is erről szólt a vegyespárt országos tanácsának határozata!

 

Száraz Dénes

NyitókéP. Extraplus.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!