Ha eddig bárkinek is kétsége lett volna afelől, hogy Bugár Béla mely nemzet választóinak szeretne megfelelni az államfőválasztási kampány során, annak újabb bizonyítékul szolgálhat a minap a magyarországi Népszavában megjelent interjúja. A Körképen már foglalkoztunk a mondottak politikai vetületével, most inkább egy másik kérdéssel kapcsolatban emelnék szót.

 

Bugár Bélát a Népszava riportere az ominózus interjúban egyebek mellett megkérdezte a stadionépítésekről is. Most mondhatnánk azt, hogy nem is vártunk másfajta reakciót, de nézzük a vegyespárt elnökének válaszát:

 

Nem azért, mert szurkoló vagyok, de a Dunaszerdahelyi AC stadionját ebből kiemelném, mert azt a klubot valóban minden itteni magyar a magáénak érzi. De, hogy Komáromnak van-e szüksége stadionra, azt már kétlem, mert ott nincs foci. Van ellenben extraligás kosárlabda és röplabda.

 

Kedves Bugár úr! Habár az Új Szó, vagy épp a Paraméter nem feltétlenül közöl le minden mérkőzésről eredményeket vagy beszámolókat, szívesen megosztanék Önnel néhány tényt.

 hirdetes_810x300  

 

Komáromi szurkolók a felújításra szoruló lelátón, fotó: körkép.sk/kl

 

Komáromban történelmi siker volt, hogy tavaly 40 év után ismét felküzdötte magát a csapat az országos másodosztályba. Ennél még nagyobb siker volt, hogy szép eredménnyel, a 6. helyen maradtak benn, jelenleg pedig veretlenül vezetik a tabellát.

 

A Komáromi Városi Stadionban tehát van foci. Ezt a tényt minden bizonnyal szívesen megerősítené Önnek az a több mint ezer szurkoló, aki minden hazai meccsén támogatja a lila-fehéreket. Ha pedig úgy gondolja, hogy még ennek ellenére sincs szüksége Komáromnak stadionra, úgy szíves figyelmébe ajánljuk a Körkép.sk képgalériáit, melyeken jól látszik, hogy a lelátóra be nem férő szurkolók a pálya körül, a betonon ülve/állva nézik a mérkőzéseket.

 

Szurkolók egy csoportja a lelátón kívül, fotó: Körkép.sk/kl

 

Minderről Ön és komáromi párttársai is megbizonyosodhatnak bármelyik hazai meccsen, persze csak akkor, ha a Népszavának adott interjúja után nem tart attól, hogy esetleg ferde szemmel néznének Önre az egyre hangosabb komáromi szurkolók.

 

A tények ismeretében nyilván Bugár úr is belátja, hogy a magyar balliberális lapnak adott interjújában nem csak azokat a komáromi játékosokat csúfolja és sérti meg, akik hétről-hétre szívüket, lelküket a pályán hagyják, hanem azokat a szurkolókat is, akik egyre nagyobb számban jelennek meg a KFC Komárom mérkőzésein, hogy buzdítsák szeretett csapatukat.

 

Komáromi játékosok ünneplik a győzelmüket, mellyel átvették a vezetést a szlovák másodosztályban, fotó: Körkép.sk/kl

 

A KFC Komárommal kapcsolatos cikkeink itt olvashatók

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/kl

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!