Nyitókép: SITA

 

Szombattól menyílnak a pozsonyi városi uszodák. Június 15-én 9:00 órától szabadon látogathatóvá válik a pozsonyhidegkúti (Dúbravka) Rosnička uszoda, az Aranyhomok természetes uszodája, az újvárosi (Nové Mesto) téglamezei uszoda, a lamacsi uszoda, valamint Récsén a Krasňany uszoda.

 

„Bár a nyári uszodák üzemeltetésének költségei jelentősen megnőttek, az árakat idén nem emelik” – árulta el az üzemeltető STaR (Fővárosi Testnevelési és Szabadidős Létesítmények Igazgatósága). A legelőnyösebb belépő az interneten keresztül vásárolható, négy eurós áron, egész napra szólóan. 17:00 után 3,50 euró a belépő. A kedvezményes bérlet 10 belépőre 36 euró, a sima bérlet bérlet ára 99 euró, idősek és mozgássérültek kedvezményre számíthatnak.

 

Az online jegyeknél érvényes, hogy azok nincsenek kötve adott naphoz vagy kiválasztott uszodához, azaz szabadon felhasználhatók bárhol és bármikor. Az egész szezonra szóló online jegyek mellett gyermekenként maximum öt gyermek részére lehet gyerekjegyet vásárolni egy euróért, míg a három éven aluliakat ingyenesen fogadják.

 

Az online jegyértékesítés már megkezdődött a kupaliska.bratislava.sk oldalon. Nem kell kinyomtatni a jegyeket, elég a QR-kódot bemutatni a mobiltelefonodon a bejáratnál.

 

SITA

Megosztás:
Címkék: pozsony uszoda

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!