Idén a tavasz valahogy kimaradt, és a hosszú, hideg hónapok után szinte egyből beköszöntött a nyár. Ez némi nehézséget okozott a kertben tevékenykedni szeretőknek, ugyanis a hidegben nem igazán élvezetes a veteményezés, nem beszélve arról, hogy még május elején is voltak fagyos éjszakáink.

 

A legnagyobb segítség a kertben

 

De szerencsére itt a segítség, amely ezekben a kezdeti nyári napokon is feledteti az elmúlt hetek elmaradásait. A BestMarkt kerti kéziszerszámai olyan támogatást nyújtanak, amelyről még álmodni sem mertünk volna. Nem is gondolnánk, hogy már mennyi minden kerti munkához van segítségünk. Ilyen pl. az elektromos, forrólevegős gyomirtó. De nem kell egyből ilyen különlegességekre gondolni, hiszen önmagában egy korszerű ásó, kapa, gereblye is mind olyan eszközök, amelyek nélkülözhetetlen társaink a kerti munkák során.

 

A BestMarkt webáruházban olyan kisebb kellékeket is találunk, amelyek az erkélyen dolgozgatók számára adnak hathatós segítséget. A termékekre az oldal legfelső keresőjében vagy pedig a kategóriában gyártók szerint is rákereshetünk. Ha pedig kérdésünk van, bátran keressük a cég munkatársait.

 hirdetes_810x300  

 

Munka vagy pihenés?

 

Vannak, akik számára kertben töltött idő, bármit is csinálnak, felér egy nyaralással. Szeretnek tenni-venni, valamit mindig készíteni, kertészkedni. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik számára a kert csak a pihenés színtere, és a fűnyírás is már problémákat okoz. Persze a két szélsőség között létezik még sok egyéb típus.

 

Bármelyik kategóriába tartozzon is Ön, még ha nem is szeret kint ügyködni a kertben, akkor is egyetérthet abban, hogy a minimális és kötelező jellegű kerti munkák elvégzésében, mint amilyen pl. a lehullott avar összegereblyézése, egy jó minőségű eszközzel a kevés munka is könnyebb lesz.

 

A kertben tevékenykedni szeretők számára azonban a feladatok mennyisége végtelen. A gyümölcsfák metszése, a fűnyírás, a talajgondozás, a munka utáni takarítás, a komposztálás, virágmagok beszerzése, veteményezés, ültetés mind olyan munkálatok, amelyhez Ön is megtalálhatja a szükséges eszközeit itt a BestMarkt webáruházban, nem beszélve a nagy kerti szerszámgépekről, amelyek tényleg megkönnyítik a munkát.

 

A gyomlálástól a szüretelésig

 

Akik szeretnek gyomlálni, még azok is hálásak lesznek, ha kipróbálják a BestMarkt valamelyik gyomláló eszközét. Léteznek gyomeltávolítók, gyomkiszedők, amelyek akkumulátorosak és megtalálhatók a kézi használatú párjaik is. A gyomlálást és veteményezést is segítik a különböző talajlazítók, és kapható palántázást segítő eszköz is.

 

A takarításban adnak támogatást a lombseprűk, lapátok, és ha eljött a szüretelés ideje, akkor vásároljunk gyümölcsfelszedő és szüretelő eszközöket. A kertben való időtöltés csábítóan hathat a gyerkőcökre is, főleg, ha jó példát mutatunk és azt látja, hogy anya vagy apa kertészkedik. A kicsik számára is be tudunk szerezni kis kéziszerszámokat, amelyek ugyan nem olyan élesek, mint “felnőtt” társaik, de azért szülői felügyeletet igényelnek.

 

(x)

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!