A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jövő héten értékeli ki a vb-selejtezősorozatot és egyúttal Bernd Storck szövetségi kapitány munkáját is.

 

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a közmédiának elmondta, hogy több olyan eredmény is született, mellyel nem elégedettek, mint például az Andorra vagy a Feröer-szigetek elleni mérkőzések eredményei. Jövő héten kedden az elnökség meghallgatja a szakemberek véleményét, és magát Bernd Storckot is, majd ezt követően fognak döntést hozni.

 

Csányi Sándor hangsúlyozta, természetesen a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája is lesz, éppen ezért óriási „baj és szégyen lenne”, ha nem kvalifikálná magát.

 

 hirdetes_810x300  

A magyar válogatott csoportjában a harmadik helyen végzett a vb-selejtezőkön. A szurkolók többször is kifogásolták a játék képét és magát a szövetségi kapitányt is. Odáig fajult a dolog, hogy a keddi Feröer-szigeteki mérkőzésen az első pár percben egyáltalán nem szurkoltak, majd fél óra elteltével folyamatosan Bernd Storcknak üzentek „Auf Wiedersehen”-nel.

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Nyitókép: 24.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!