Borbély Balázs irányíthatja az ETO FC-t az NB I-ben - Körkép.sk
Kristóf, Jakab
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Foci

Borbély Balázs irányíthatja az ETO FC-t az NB I-ben

A vezetőedző 2026-ig szóló szerződést kötött a klubbal

Borbély Balázs irányíthatja az ETO FC-t az NB I-ben

Nyitókép: ETO FC

 

A következő szezonban is Borbély Balázs felel az ETO FC Győr szakmai munkájáért. A vezetőedző 2026-ig szóló szerződést kötött a klubbal, közölte a csapat hivatalos honlapján.

 

Borbély Balázs az előző szezon utolsó öt mérkőzésére érkezett Dunaszerdahelyről a csapat kispadjára, melyet sikeresen irányított, hiszen vezetésével öt győzelmet arattak, ezzel pedig kilenc év után visszajutottak az élvonalba. A százszázalékos mérleg és a feljutás azt jelentette a 44 esztendős tréner számára, hogy a következő szezonban is ő irányítja az együttest, már az NB I-ben.

 

A vezetőség a következő szezont is Borbély Balázzsal képzeli el, aminek a szakember is nagyon örül, és óriási ambíciókkal veti bele magát a munkába, immáron az NB I-ben, közölte a klub honlapja.

 

Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője

 

– kezdte Borbély Balázs.

 

Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez más kávéház, magasabb a színvonal. Ennek tudatában szeretnénk megerősíteni a csapatot, olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk.

 

Körkép.sk, eto.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek