Nyitókép: Nagypál Krisztina, Magyarország szépe (Facebook)

 

Idén sem hiányzik majd Magyarország küldötte a Miss World világversenyről. A legrangosabb szépségverseny 2020-ban ünnepli fennállásának 70. évfordulóját.

 

A magyarországi döntőt, ahogyan azt a nézők már megszokhatták, idén is a Duna Televízió és a Duna World csatornák közvetítik.

 

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe (Képek)

 hirdetes_810x300  

 

Július 10-én elindult a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre.

 

A válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt 20 lány kap lehetőséget, hogy a kéthetes táborban maximálisan fel tudjon készülni a versenyre. Közülük tizenhatan szerepelhetnek majd a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában, ahol kiderül, idén ki lesz az ország legszebb lánya.

A győztes lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a Miss World nemzetközi döntőjén, melynek helyszínét és időpontját heteken belül bejelentik. A szépségkirálynő emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodik.

 

Jelentkezni a www.magyarorszagszepe.hu oldalon lehet. A versennyel kapcsolatos további részleteket a Magyarország Szépe közösségi média oldalain találják az érdeklődők, ahol a korábbi győztesektől és a zsűritagoktól is hasznos tanácsokat kapnak a felkészüléshez.

Körkép.sk/DunaMSz sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!