7 évig Stubendek László, Komárom jelenlegi polgármesterének egyik legközelebbi szövetségese volt, mára azonban eltávolodtak egymástól.

 

2014-ben a város második emberének választották, aki alá elvileg a komáromi városfejlesztés is tartozott. Tele volt tervekkel, elképzelésekkel, de valami miatt mégsem engedték dolgozni. Tavaly novemberben Stubendek László spórolásra hivatkozva végül felmentette tisztségéből. Knirs városi képviselőként azóta is ugyanannak a programnak a megvalósítását sürgeti, melyet anno még Stubendek Lászlóval közösen megalkottak, és melyre a polgároktól bizalmat kaptak.

 

Az egykori Poliklinika épületét magyar kormányzati támogatással Klapka palotává alakítaná újjá, de konkrét tervei vannak az idegenforgalom, illetve a helyi vállalkozói réteg fellendítésére is.

 

 hirdetes_300x300  

A Körkép.sk nagyinterjút készített a tősgyökeres komáromi Knirs Imrével. A sikeres birkózómúlttal rendelkező, egyenes gerincű belvárosi vállalkozó büszke „melós“ múltjára. Mint mondja, a négy éve meghirdetett választási programból egyelőre semmi sem valósult meg. A tervek azonban már nem tűrnek további halasztást.

 

„Engedjenek végre dolgozni Komáromért,“

 

mondja, tudatosítva, hogy ahhoz, hogy elképzeléseit megvalósíthassa, döntéshozó helyzetbe kell kerülnie.

 

„A legnagyobb probléma az elmúlt 3,5 évben az volt, hogy semmit nem tartottunk be az ígéreteinkből. Én pedig állandóan követeltem ezek betartását. Végül mennem kellett“

 

– mondta a Körképnek.

 

Knirs Imre erősen fontolgatja, hogy vagy az MKP, vagy független, polgári színekben polgármester-jelöltként induljon. Jelenleg saját csapatát építi.

 

Keszegh Béla lehet a Most-Híd és az MKP közös “független” polgármester-jelöltje Komáromban?

 

A felvidéki magyarság egyik legfontosabb városában már elkezdődött a novemberi önkormányzati választások előtti küzdelem.

 

Knirs Imre ezzel kapcsolatos konkrét elképzeléseiről a Körkép.sk hamarosan nagyinterjúban jelentkezik.

 

Körkép.sk/KZS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!