Nyitókép: Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók a versenyzőkkel, fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Új jótékonysági partnerrel, megújuló kreatív tourral és 21 gyönyörű szépségkirálynő-jelölttel készülnek a Magyarország Szépe idei versenyére a szervezők. A Dunán látható gálaműsor előkészületeiről a két versenyigazgató, Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, valamint a tavalyi királynő, Hacsi Boglárka beszéltek a Család-barát élő adásában.

 

Nyolcadik alkalommal ad otthont az ország legrangosabb szépségversenyének a közmédia. A Magyarország Szépe című gálaműsort június 23-án este, élőben láthatják a nézők a Dunán. A nemzeti döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti. A győztes versenyző egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosa lesz és lehetőséget kap hazánk képviseletére a Miss World világversenyen. Az idei verseny felkészítőtáborába 21 lány jutott be, közülük öten búcsúznak el a koronától a különböző alversenyek eredményei alapján.

 

A verseny igazgatói csak keveset árultak el arról, mivel készülnek idén a nézőknek, de a Duna délelőtti magazinműsora, a Család-barát vendégeiként annyit megosztottak, hogy új jótékonysági partnerrel működnek majd együtt és felújítják a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tourt.

 

 hirdetes_810x300  

„Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rendkívül magas volt a jelentkezők száma, hiszen sokaknak vonzó a nemzetközi verseny lehetősége. Mindig hangsúlyozom, hogy egy ilyen versenyen a szépség önmagában nem elegendő. Előfordult, hogy már a válogatón úgy láttuk, ebből a lányból királynő lehet, de a viselkedése alapján mégsem volt méltó arra, hogy ő kapja a koronát”

 

mondta Sarka Kata versenyigazgató.

 

„A táborban kiderül, hogy a lányok mennyire ambiciózusok, milyen kommunikációs adottságaik vannak és milyen a valódi természetük. A felkészülési időszak után jobban látjuk majd, hogy kik azok, akik a szépségükön túl a személyiségük által kiemelkednek a versenytársaik közül”

 

hangsúlyozta Rogán-Gaál Cecília versenyigazgató.

 

Több szakember mellett a Magyarország Szépe 2023-as győztese is segíti a lányokat a felkészülésben. „Szívesen segítek a hozzám forduló versenyzőnek, hiszen pontosan tudom, milyen lelkiállapotban vannak” – mondta Hacsi Boglárka, aki az indiai világversenyen képviselte Magyarországot, ám több szépségversenyen már nem tervez indulni.

 

A kiválasztott 21 versenyzőt a műsor oldalán tekinthetik meg.

 

Magyarország Szépe – Miss World Hungary – június 23-án 18:45-től élőben a Dunán.

A királynők útja – film a versenyzők felkészüléséről június 22-én 19:45-től a Dunán.

 

MTVA

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!