Nyitókép forrása: facebook.com/Orbán Viktor

 

Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.

 

A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a budapesti Millenárison.

 

„Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell”

 

olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

 hirdetes_810x300  

 

Változás kell! felszólítással hozzátették: ha így megy tovább, Európa belesodródik a háborúba, a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket, a genderpropaganda pedig megrontja gyermekeink jövőjét.

 

„Ha így megy tovább, tönkreteszik az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot, ellehetetlenítik a rezsicsökkentést, és továbbra is visszatartják a magyaroknak járó EU-s pénzeket”

 

folytatódik a szöveg.

 

Ha így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét – írták.

 

„Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassunk Brüsszelt”

 

emelték ki.

 

EP-választás: Hivatalosan is megkezdte a kampányt a FIDESZ

 

Úgy fogalmaztak: „nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái”.

 

„A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire”

 

szólítottak fel a Választási Manifeszumban, amely azzal zárul: „Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!”

 

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!