Nyitókép: novinky.cz

 

Hat emberre támadt rá szerdán egy férfi a prágai Holešovice negyedben található Argentin utcában. A késes támadást követő két sérültet a mentők szállítottak el. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták – jelentették az X közösségi oldalon.

 

„Jelenleg hat ember elleni támadás ügyével foglalkozunk, amelyre Prágában, az Argentin utcában került sor. A támadást követően két sérültet a főváros Egészségügyi Mentőszolgálata látta el. Vizsgáljuk az indítékot, a rendőrség a helyszínen elfogta az 52 éves támadót” – írta a rendőrség.

 

A Novinky.cz hírszerver szerint az eset körülbelül 15.00 órakor történt egy benzinkútnál Prága Holešovice városrészében. Jana Poštová, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy három embert elláttak, de közülük kettőt nem kellett kórházba szállítani.

 

Jan Rybanský prágai rendőrségi szóvivő a ČT24 adásában pontosította, hogy a férfi egy benzinkútnál késsel támadt egy arra járó motorosra, akinek sérüléseket okozott a nyakán. Ezután vették észre, hogy verbálisan négy másik emberre is rátámadt, és egy embernek megsebesítette a kezét. „Az első információk szerint a férfi minden látható ok nélkül támadott, egyszerűen, csak úgy“ – tette hozzá Rybanský.

 

A rendőrség később a közösségi oldalon kizárta, hogy terrortámadásról lett volna szó, és hozzátették, hogy a támadó az említett városrészből származott, és alkoholos befolyásoltság alatt állt. A rendőrség szerint nem áll fenn a veszélye további fenyegetésnek vagy támadásnak.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!