Olvasóink bizonyára már észrevették, hogy néhány napja egy felhívát tettünk közzé oldalunkon, melyben arra biztatjuk Önöket, hogy ha csak szimbolikus összeggel is, de támogassák a Körképet. Az elmúlt időszakban ennek köszönhetően több, nagylelkű felajánlást is kaptunk, amit ezúton is köszönünk.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk olvasóink igényeire, és szeretnénk, ha működésünkben is egyre inkább az olvasóinkra támaszkodhatnánk.

 

 

 hirdetes_810x300  

Arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy szükség van egy ilyen hangvételű, értékrendű médiumra, ha úgy gondolja, hogy szükség van a Körképre, az támogassa működésünket rendszeresen legalább havi két euróval.

 

Hogyan?

 

Nagyon egyszerű. A támogatás feliratra kattintva az alábbi keretben tüntessük fel, hogy egyszeri, vagy rendszeres támogatásról van-e szó, majd adjuk meg az összeget és egy email címet. A megadott címre elküldjük a Körkép.sk kiadójának bankszámlaszámát, melyre a felajánlás elküldhető.

 

Közösséget építünk, Önökkel!

 

 

Népszerűségünk és ismertségünk hétről hétre növekszik. A Körkép.sk olvasótábora jelenleg havi 80 ezer olvasó. Működésünket már akár havi 2 euró!! is nagyban segíti.

 

Köszönjük a támogatást.

 

Kezdeményezésünkről bővebben itt olvashat.

 

A Körkép.sk szerkesztősége

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!