Mint az olvasóinknak bizonyára feltűnt, blogunk pár napig elérhetetlen volt, ill.  ilyen-olyan vírusjelzés fogadott minden ide látogatót. Portálunkat ugyanis hackertámadás érte, melynek elhárítása némi időbe tellett. Mostanra azonban – megfogadva a jótanácsokat – sikerült  antibiotikummal behintenünk a szervert, és Béres cseppel is felpakoltunk megelőzés céljából 🙂 Vírusnak már szerencsére nyoma sincs, hála e1 bloggerkollégának.

A Mozilla a következő google-s listafrissülésig ugyan  még bejelentett támadó webhelyként evidál minket, de Internet Explorerben már  minden a megszokott módon működik. Ideje is volt, hisz témákból Dunát lehetne rekeszteni. Közeledik az A csoportos hoki-vb, mégpedig szlovák-magyar csoportbeosztással, lassan jönnek az EP választások, az MKP háza táján pedig szintén forró nyárra és őszre van kilátás. Hogy csak pár  témát említsünk azok közül, melyekre különösen oda fogunk figyelni.

Jó olvasást és kommentelést hát mindenkinek. A húsvéti locsolásra időzített kellemetlenségért pedig elnézést kérünk mindenkitől.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!