Nyitókép: SITA

 

Nézegess tűzijátékos képeket a világ nagyvárosaiból!

 

A világ túl van a szilveszteri ünnepségeken. Magunk mögött hagytuk a 2023-as évet, melyben folytatódott a háború Európában, új kormányt hozott Szlovákiában, és kirobbant az arab-izraeli háború a Gázai övezetben.

 

Az újév a csendes-óceáni szigetországában, Kiribatiban kezdődött. Majd fokozatosan végighaladt az egyes időzónákon, Ausztrálián, Ázsián és Európán át egészen Amerikáig.

 hirdetes_810x300  

 

Egy személy fényképet készít az első napfelkeltéről újév napján egy gyalogos hídról, 2024. január 1-jén, hétfőn a Tokió melletti Jokohamában. (AP Photo/Eugene Hoshiko)

 

Az emberek hétfőn kora hétfőn ünneplik az újévet a venezuelai caracasi Plaza Altamira téren, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix)

 

Tűzijáték világítja meg a Copacabana strandot az újévi ünnepségek alkalmával a brazil Rio de Janeiróban hétfőn kora hajnalban, Jan. 1, 2024.(AP Photo/Bruna Prado)

 

A Times Square Alliance önkéntesei konfettit dobálnak a szilveszteri ünnepségen., Dec. 31, 2023, in New York. (AP Photo/Yuki Iwamura)

 

Tűzijáték világítja meg az eget a Genfi-öbölben az újévi ünnepségek alat Svájcban, hétfőn, Jan. 1, 2024. (Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP)
Az emberek hétfőn éjfél után az újévi tűzijátékot nézik Toronto belső kikötője felett, Jan. 1, 2024, in Toronto. (Arlyn McAdorey/The Canadian Press via AP)

 

Hőlégballonok repülnek el Mianmar ősi templomai felett napkelte előtt, újév napján Baganban, Nyaung U kerületben, Mianmar központjában,, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Aung Shine Oo)

 

Tűzijáték a Taipei 101 épületben az újévi ünnepségek alkalmával Tajpejben, hétfőn, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Chiang Ying-ying)

 

Tűzijáték világítja meg az eget a Big Ben-nek és a London Eye-nek is nevezett Elizabeth Tower felett London központjában a hétfői újévi ünnepségek alatt., Jan. 1, 2024. (Aaron Chown/PA via AP)

 

Az emberek a Vörös tér közelében gyülekeznek, jobbra a Szent Bazil-székesegyházzal és a háttérben a Szpasszkaja toronnyal, hogy megünnepeljék az újévet éjfél után Moszkvában, Oroszországban., Jan. 1, 2024. (AP Photo/Marina Lystseva)

 

Tűzijátékok robbannak a Sydney Harbour Bridge felett az ausztráliai Sydneyben kezdődött újévi ünnepségen, Monday, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Mark Baker)
Az emberek az újévet ünneplik egy sétányon Mumbaiban, Indiában, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

 

Tűzijátékok robbannak az égen a Maschsee és az Új Városháza felett, hogy jelezzék az újévet, 2024. január 1-jén, hétfőn a németországi Hannoverben. (Michael Matthey/dpa AP-n keresztül) Jan. 1, 2024, in Hanover, Germany. (Michael Matthey/dpa via AP)

 

Körkép.sk

Képek: SITA

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!