Nyitókép forrása: SITA, Berényi József hivatalos facebook-oldala/kollázs: Körkép.sk

 

A hétvégén ismét lesznek vitaműsorok. Szombaton a közrádió Szombati párbeszéd című műsorában Matúš Šutaj Eštok (HLAS) belügyminiszter és Milan Majerský, a KDH elnök vitázik majd.

 

Vasárnap a köztévé 5 perc múlva 12 című műsorának (11:55-ös kezdéssel) első felében Ján Richter, a Smer frakcióvezetője és Ivan Štefunko, a PS alelnöke és parlamenti képviselője méri össze verbális képességeit.

 

A műsor második felében Zuzana Čaputová leköszönő államfő lesz a stúdió vendége.

 

A Markíza televízió vasárnap 13:00-kor kezdődő vitaműsorában EP-választási vitát tart, várhatóan Richard Sulík, az SaS, Jaroslav Naď, a Demokrati és Berényi József, a Magyar Szövetség listavezetője lesz a stúdió vendége. 

 hirdetes_810x300  

 

Kifogásolható azonban a Markíza azon döntése, hogy a műsor második felében Zuzana Gabrižová, az Euractiv Slovensko progresszív, Európa-párti hírportál főszerkesztője fog értekezni az európai ügyekről. Ha az ideológiai elfogultságot nem is említjük, összeférhetetlenség akkor is van: az Euractiv alapítója Ivan Štefunko, a progresszív PS alelnöke.

 

A TA3 vasárnapi vitaműsorában Denisa Saková (HLAS) gazdasági miniszter és Marián Viskupič (SaS) parlamenti képviselő kerül szembe. A délelőtt 11:00-kor kezdődő vitát immáron nem a szivárványos Richard Dírer, hanem Braňo Král fogja moderálni.

 

Körkép.sk

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!