Hazai pályán, az utolsó perceben fejelt góllal  győzött a DAC a nagy rivális Slovan ellen. A véghajrában még kapott egy szabadrúgást a dunaszerdahelyi csapat, a beívelésre Šafranko érkezett tökéletesen, fejese a kapufáról a hálóban kötött ki! Az Aréna szinte felrobbant az örömtől (a videót Keil Tibor készítette, köszönjük!):

 

 

kép: Körkép.sk

 

Cikkünket a mérkőzés utáni reakciókkal, nyilatkozatokkal bővítjük. Az M4 Sport összefoglalójában nemcsak a mérkőzés legjobb pillanatait, hanem a meccset megelőző pillanatokat (szurkolók éneklése), és a győzelem utáni eseményeket is visszanézhetjük.

 

 hirdetes_810x300  

Sajnálom, hogy az utolsó percben kaptunk gólt. Ezzel elúszott a bajnoki cím számunkra Azt gondolom,  hogy a teljesítményünk alapján nem érdemeltunk vereséget A döntetlen igazságosabb lett volna Az atmoszféra fantasztikus volt – nyilatkozta a Körképnek Priskin Tamás, a Slovan csatára.

 

Gratulálok az ellenfélnek a korrekt játékhoz, köszönöm a játékosoknak, hogy betartották a taktikai utasításokat. Egy góllal jobbak voltunk. Valamit törlesztettünk a szurkolóinknak a fantasztikus kulisszáért, amit kialakítottak. Ez a meccs a foci manifesztációja volt – mondta László Csaba vezetőedző.

 

Nehéz hét után léptünk pályára, egy hét alatt két nehéz mérkőzésünk volt. Az első félidőben nem volt sok helyzet, mindenki figyelt, hogy ne hibázzon. A második félidő végén egy buta fault után kaptunk gólt. Nagyon csalódott vagyok, gratulálok az ellenfélnek. Nagyon jó hangulatú mérkőzés volt. – nyilatkozta a Slovan vezetőedzője, Ivan Vukomanović.

 

A mérkőzést élőben követtük a helyszínen, a fantasztikus hangulatot  és a fontosabb eseményeket is megörökítettük:

 

DAC-Slovan 1:0. Teltház előtt áldotta meg Isten a magyarokat (Képek, videók.)

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!