Újabb hazai mérkőzés, újabb DAC győzelem! László Csaba védencei ma az utolsó előtti hazai mérkőzésükön, az FK Szenice ellen zsebelték be a három pontot. A rossz idő ellenére ma is 4498-an látogattak el a DAC Arénába.

 

Az esőben kezdődött mérkőzést egy ismét a csodálatos Nélküled-dal előzte meg, valamint Ljubicic díjat kapott a márciusban lőtt legszebb góljáért. A mérkőzés első perceiben nyomás alá helyezték a hazaiak Šulla kapuját, de a pontrúgásokat és akciókat nem sikerült gólra váltani.

 

A félidő közeledtével csökkent a mérkőzés irama, a dunaszerdahelyieket Brigant lövése ébresztette fel, amelyet Slávik gyönyörűen védett. Az első 45 percben azonban már nem változott az eredmény, a második játékrészt is a hazaiak kezdték aktívabban, a vendégek több apró szabálytalansággal próbálták meg tördelni a játékot.

Hatodik helyen a DAC. táblázat: eredmények.com

A 74. percben azonban jött az áttörés, Vida hatalmas helyzete után Davis rúghatott szögletet, Pačinda pedig gyönyörűen érkezett a rövid sarokra és gólt fejelt! Pár perccel később. Kratochvíl lövését kellett ismét bravúrral hárítania Slavíknak, közben a B-közép is rendesen rákapcsolt, teljes erővel buzdította a csapatot. A mérkőzés végéig ügyesen tartotta a labdát a DAC,  Zsivkovicsnak megvolt az esélye a duplázásra, azonban ez most nem jött össze.

 hirdetes_810x300  

 

 

Fortuna Liga 2016/17, 2016-2017
Tavaszi idény, 29. forduló
FC DAC Dunaszerdahely 1 – 0 FK Szenice

 

Körkép.sk
borítókép: sport.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!