Nyitókép: fradi.hu

 

Profi szerződést kötött a Fradi a felvidéki születésű Nagy Viktóriával, aki 2018-ban került Dunaszerdahelyről a Ferencvároshoz, ahol saját nevelésű játékosként végigjárta az utánpótláskorosztályokat.

 

A 2018/19-es U19-es bajnokságban 19 mérkőzésen 22 gólt szerzett, a csapattal pedig bajnoki címet ünnepelhetett. A következő idényben bemutatkozott a felnőtt együttesben is, többek között pályára lépett az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőért vívott párharcban. A középpályásként és a támadósorban is bevethető 19 éves játékos az új szezonban mind a hét bajnokin játszott, a Szent Mihály ellen az első fordulóban rögtön góllal kezdett, de betalált a Hatvan kapujába is a Magyar Kupa legutóbbi fordulójában. – írja a fradi.hu.

 

„Nagyon örülök, hogy a Ferencvárossal megköthettem életem első profi szerződését. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország legnagyobb klubjánál válhattam felnőtt labdarúgóvá. Reméljük az idei szezon más lesz, mint a tavalyi. Célom, hogy minél többet hozzak ki magamból, jó játékkal és gólokkal szeretném meghálálni a bizalmat az edzőimnek, a csapattársaimnak és nem utolsó sorban szeretném megnyerni a bajnokságot és bizonyítani a Bajnokok Ligájában”

 

mondta Nagy Viktória.

 

 hirdetes_810x300  

„Nagy Viktória nagyon megérdemelt, hogy profi szerződést kapjon a Ferencvárostól. Viki másfél évet várt arra, hogy a FIFA engedélyezze azt, hogy hivatalosan leigazoljuk. Olyan erényei vannak, amelyek ritkák a magyar labdarúgásban. Nagyon jó az egy-egy elleni játékban, jól edzhető, terhelhető és kemény dolgozik minden edzésen. Nálunk ez tendencia, hogy minden évben megtaláljuk azt a top tehetséget, akik nálunk nőnek fel és itt képezhetjük őket az FTC-Telekomnál. A támadó szekcióban mind a három pozícióban képes jó futballra, de szélsőként jobban tudja érvényesíteni jó cselezőképességét és gyorsaságát”

 

tette hozzá Dörnyei Balázs vezetőedző.

 

fradi.hu

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.