Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno

 

Mint ismert, a Komáromi FC január 8-án kezdte meg a téli felkészülést. A szlovák országos másodosztály tabellájának élén telelő együttes az elmúlt napokban két új érkezőt is bejelentett, január 20-án pedig első felkészülési mérkőzését is abszolválta.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, a komáromiak nyolc felkészülési mérkőzést terveztek be az elkövetkező időszakra. Első ellenfelük a harmadik ligában érdekelt FK Slovan Duslo Vágsellye volt. A Dél-Komáromban megrendezett találkozón rögtön góllal mutatkozott be a KFC egyik friss szerzeménye, Nagy Szebasztián. A 2004-es születésű, szlovák utánpótlás-válogatott játékos féléves kölcsönszerződés keretében érkezett Komáromba a Spartak Trnavától (az őszt a másodosztályba frissen feljutó Maniga/Malženice csapatánál töltötte).

 

A fiatal balszélső 15 mérkőzésen lépett pályára eddig a II. ligában, ahol négy gólt és egy gólpasszt jegyzett.

 

 

A Vágsellye elleni mérkőzés egyébként a komáromiak 3:1-es győzelmével ért véget, Nagy mellett Németh Tamás talált be kétszer az ellenfél hálójába.

 

 

A KFC másik friss igazolása Dávid Ovšonka, aki Zólyombrézó csapatától érkezett féléves kölcsönszerződésre, miközben az őszt az FK Pohronie-nél töltötte. A középső védő, többszörös szlovák utánpótlás-válogatott játékos a másodosztályban 17 mérkőzésből tizenháromszor kezdőként lépett pályára.

 

 

A Radványi-legénység hétpontos előnnyel vezeti a másodosztályt a Tatran Prešov előtt, miközben 10 ponttal előzi meg a harmadik helyen álló Petržalka csapatát.

 

A komáromiak legközelebb január 26-án 17 órától Radaván Nagyölved ellen lépnek pályára, majd 31-én az OPUS Tigáz Tatbánya lesz ellenfelük.

 

 

II. Liga: Megkezdte a felkészülést a KFC, ismertek a felkészülési mérkőzések időpontjai is

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!