Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno

 

Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a Komáromi FC, mely 2:0-ra kerekedett felül Liptószentmiklós csapatán.

 

Radványi Miklós vezetőedző a Dlubáč – Šmehyl, Špiriak, Šimko (C), Adayilo, Adamec, Németh, Nagy, Ganbold, Bayemi, Sylvestr összetételű csapatot küldte pályára, míg Laky – Pastorek, Janjič, Turčák, Ovšonka, Tóth G., Voleský, Kmeťo és Eckl a kispadon kaptak helyet.

 

Az első félidő egyértelműen a komáromiaké volt. Šimko már a 3. percben megszerezhette volna a vezetést, de fejese épp a felsőléc felett száguldott el. A 6. percben Sylvestr hagyott ki egy tuti helyzetet, a 10. percben azonban már nem hibázott – Ganbold ugratta ki ügyesen még a saját térfeléről, és bár Sylvestr első lövése még megakadt egy liptói védőn, a második alkalommal már a hálóban kötött ki a labda. 0:1.

 

A 33. percben könnyen lehet, hogy Németh Tamás a forduló gólját szerezte meg, mikor egy bedobás után a hazai védő által kifejelt labdát a tizanhatosról gyönyörű mozdulattal a kapuba küldte. 0:2.

 

A második játékrészt cserével kezdte a KFC – Nagy Szebasztián helyére Boris Turčák érkezett. A liptóiak igyekeztek visszaszorítani a komáromiakat saját kapujuk elé, a komáromi védelem azonban végig helytállt.

 

A 77. percben kishíján öngólt rúgtak a komáromiak, de szerencséjük volt és a labda nem került be Dlubáč hálójába.

 

A második félidőben nem sok akciót láthattunk a KFC-től, ettől függetlenül a három pont az övék, ami azt jelenti, hogy továbbra is hétpontos az előnyük a második helyen álló Eperejes előtt, és 12 ponttal vezetnek a harmadik Pozsonyligetfalu előtt.

 

TATRAN Liptószentmiklós – Komáromi FC

Gólok: 10. Sylvestr, 33. Németh. Sárgalap: 45. Gerát (LMI), 84. Voško (LMI) – 54. Ganbold (KFC), 78. Adamec (KFC). Játékvezető: Boris Benedik.

 

Radványi Miklós védencei legközelebb legnagyobb riválisuk, Eperjes ellen lépnek pályára idegenben március 9-én 15 órától.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.