Nyitókép: facebook.com/KFC Komárno, Karol Scholtz

 

Mint ismert, múlt hétvégén véget ért a MONACObet-Liga aktuális bajnoksága, melynek élén a Komáromi FC végzett. A bajnokság végig izgalmasnak bizonyult, hogy a sokáig bajnokesélyes Eperjes végül még a második helyről is lecsúszott, így Pozsonyligetfalu próbálhatja meg kivívni a feljutást a Niké Ligába.

 

A Sportnet – immár hagyományosan – most is megszólította a másodosztálybeli klubok vezetőedzőit, hogy állítsák össze a szerintük legjobb kezdőcsapatot.

 

A vezetőedzők válogatottjában Pozsonyligetfalu csapatából került ki a legtöbb játékos, összesen négyen, hárman képviselik Komáromot, és 1-1 játékos Puhót, Eperjest, Vágbesztercét és Liptószentmiklóst.

 

A legtöbb szavazatot Jozef Dolný (Eperjes) és Martin Šimko (KFC) kapták. Előbbi a másodosztály gólkirálya lett 18 találatával, a komáromiak kapitánya pedig a bajnokság egyetlen játékosa, aki egyetlen percet sem hiányzott a pályáról.

 hirdetes_810x300  

 

A II. liga 2023/2024-es bajnoki idényének legjobb tizenegye

 

Pavel Halouska (Petržalka, 8 szavazat)

Filip Oršula (Petržalka, 5 szavazat), Martin Šimko (KFC, 14 szavazat), Adrián Kopičár (Púchov, 5 szavazat), Šimon Šmehyl (KFC, 5 szavazat)

Lukáš Slávik (Považská Bystrica, 9 szavazat), Németh Tamás (KFC, 9 szavazat), Lukáš Gašparovič (Petržalka, 9 szavazat)

Naphthalene Frank Appiah (Liptovský Mikuláš, 5 szavazat), Jozef Dolný (Prešov, 14 szavazat), Patrik Danek (Petržalka, 8 szavazat)

 

A Sportnet természetesen most is közzétette, hogy melyi vezetőedző miként szavazott. Nézzük, kikből áll össze Radványi Miklós „legjobb csapata”:

 

Pavel Halouska (Petržalka) – Filip Oršula (Petržalka), Martin Šimko (Komárno), Dominik Špiriak (Komárno), Šimon Šmehyl (Komárno) – Nils Raul Hugo Ahl (Humenné), Tamás Németh (Komárno), Lukáš Gašparovič (Petržalka), Ogaga David Oduko (Petržalka) – Jozef Dolný (Prešov), Patrik Voleský (Komárno).

 

Mint látható Radványi Miklós saját csapatából öt játékost tartott jobbnak saját posztján a többieknél, a Šimko-Špiriak-Šmehyl védőtriót, a középpályán Németh Tamást, a támadósorban pedig Patrik Voleskýt.

 

Körkép.sk/KPA

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!