Nyitókép: skslovan.com

 

Visszatér a pozsonyi Slovanhoz Róbert Mak válogatott labdarúgó. Az égszínkékek hétfőn jelentették be, hogy kétéves szerződést írtak alá a Sydney FC-től érkező játékossal.

 

Mak 15 éves koráig a Slovan játékosa volt, majd a Manchester City akadémiájára került, ahol 2008-ban ifjúsági Fa-kupa-győztes lett.

 

„Nagyon örülünk, hogy Róbert a következő két évben égszínkék dresszt visel majd. Személyében kiváló minőségű labdarúgó érkezik, akibe megvan az eltökéltség az álmai teljesítésére”

 

nyilatkozta az új igazolással kapcsolatban ifj. Ivan Kmotrík, aki biztos abban, hogy Mak nemcsak játékával tud mit kínálni a csapatnak, hanem vonzó lesz a szurkolók szempontjából is.

 hirdetes_810x300  

 

A 33 éves Mak, aki korábban a Ferencvárost is megjárta, elsősorban hálás és boldog, hogy visszatérhetett Pozsonyba.

 

„A Slovan mindig is a szívügyem volt és most is az, szerettem volna játszani az új Téglamezőn. Vissza szeretném adni a klubnak azt, amit fiatal koromban kaptam, és segíteni a bajnoki cím elérésében és az európai sikerekben”

 

nyilatkozta Mak, akit Francesco Calzona szövetségi kapitány nem hívott meg a válogatott Eb-keretébe személyes ellentéteik miatt.

 

körkép.sk

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!