Nyitókép: dac1904.sk

 

Győrből igazol fiatal magyar középpályást a DAC. Tuboly Máté szerződése két évre szól, a 19 éves játékos a 2023/2024-es szezont Debrecenben töltötte kölcsönjátékon, ahol 12 NB I-es összecsapáson lépett pályára.

 

„A DAC keretében olyan srácok vannak, akikkel együtt futballoztam az ETO-ban, velük beszélgettem az itteni feltételekről és csak szuperlatívuszokat hallottam tőlük. Többen is szerettünk volna Győrből Dunaszerdahelyre kerülni, figyelemmel követtük a sárga-kékek eredményeit és mérkőzéseit. A DAC egy nagyon jelentős klub, amellyel mindig szimpatizáltam és nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. A pályán igyekszem mindig otthagyni a szívem és a maximumot nyújtani a csapat érdekében – pontosan ezt próbálom majd nyújtani az új állomáshelyemen is. Már alig várom a nyári felkészülés kezdetét”

 

nyilatkozta a szerződése aláírását követően  Tuboly Máté.

 

Jan Van Daele ügyvezető igazgató szerint a fiatal játékos egy rendkívül ígéretes, a hatos és a nyolcas pozíciójában is bevethető középpályás, aki nagyon fiatal korától a felnőttek között szerepel.

 hirdetes_810x300  

 

„Annak ellenére, hogy még csak 19 éves, az új idény már a negyedik lesz számára a profi labdarúgásban. Az NBI-ben eltöltött legutóbbi szezonja során értékes tapasztalatokkal gazdagodott, most pedig lehetősége nyílik követni honfitársai, Vitális és Csinger útját, akik mindketten a kezdőcsapatunk stabil tagjai. Sok sikert kívánunk neki a DAC színeiben”

 

mondta Jan Van Daele.

 

dac1904.sk

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!