Branislav Becík: A tehenek a brüsszeli "zöld szakértők" legújabb ellenségei - Körkép.sk
Illés
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Branislav Becík: A tehenek a brüsszeli „zöld szakértők” legújabb ellenségei

2024. máj. 27. 16:06

Nyitókép: Branislav Becík, Facebook/screenshot

 

Melyik tehéntől szabadulunk meg annak érdekében, hogy megvédjük a világot a szennyezéstől? Barátaim, ezt a kérdést az Európai Unió „szakértői” teszik fel nekünk, mert szerintük a szarvasmarhák túl sok szén-dioxidot termelnek, és csak a számuk csökkentésével menthetjük meg a bolygónkat.

 

Hölgyeim és uraim, ez az ő elméletük. Sajnos ez a brüsszeli EP-képviselők zöld megállapodásának realitása, amelyet feltétlenül le kell állítanunk. Ha ezt nem tesszük meg, akkor azonnal búcsút mondhatunk Szlovákiában annak az utolsó néhány állattenyésztőnek, akik még megvannak. Ha egészséges és jó minőségű szlovák élelmiszert akarunk enni, nem pedig harmadik országokból származó szennyezett hulladékot, akkor a következő választásokon vissza kell szolgáltatnunk a józan eszet az Európai Unióba. Ne hagyjuk, hogy bolondok döntsenek az életünkről, akik még a haszonállatainkat is ellenségnek tekintik.

 

Barátaim, gyertek el szavazni június 8-án, és válasszátok a józan eszet és a szuverén hangot Szlovákia számára az EU-ban, ami megállítja ezt az európai zöld megállapodásnak (Green deal
nevezett hülyeséget is.

 

 

Facebook: Branislav Becík

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket