Gyimesi György: Az első karika - Körkép.sk
Arnold, Levente
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Az első karika

2024. jún. 05. 14:25

Kedves Barátaim! Ezeddig nagyon nagyvonalúan bántak Szlovákia polgárai az EP választásokkal. 19% járult az urnákhoz, és választott meg olyan embereket, akik háborúról, migránsok betelepítéséről, hadkötelezettségről, orosz ellenes szankciókról döntenek. Szó szerint életről és halálról!

 

Manapság mindenkinek nyomós oka van június 8-án szavazni, aki békét és biztonságot óhajt gyermekeinek, tisztes megélhetést vagy akár az igazságtalan migránspolitika felszámolását. De még egy okunk van rá: a keresztény, hagyományos értékeket valló konzervatív ember Szlovákiának szuverenista jövőt szán!

 

Tudják jól, hogy az együttműködés híve vagyok. A béke, a biztonság, fiaink védelme, a biztonságos migrációs politika számomra okot szolgáltat az együttműködésre. Bizonyítottuk, hogyha nagyon fontos eszmék forognak veszélyben, össze tudunk fogni! Tegyük meg ezt újra! Ezért felkérek minden szlovák polgárt, hogy meggyőződése szerint menjen el szavazni, és válasszon olyan alkalmas, bátor politikusokat, akik tudnak harcolni a béke és szuverenitás megőrzéséért. Nem fogok neveket ajánlani.

 

Én személy szerint magyarként, a Magyar Szövetség alelnökeként és betyárbecsületből is azt kívánom a magyar közösségnek, hogy legyen EP képviselete, ezért támogatom Berényi Józsefet. És nagyon szurkolok barátainknak más pártokból, akik hasonló elveket és értékeket vallanak, hogy megérdemelt létszámban segítsék ezt a jövőben ezt a nagyon komoly változást!

 

Egyszer már megmutattuk, hogy milyen az, amikor a béke, biztonság, a szuverenitás jegyében összefogunk! Ennek most még komolyabbnak kell lennie!

 

Gyimesi GyörgyFacebook
 hirdetes_810x300  

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket