Gyimesi György: Politikai árulás történt, Korčok felmosta a padlót Igorékkal - Körkép.sk
Eszter, Eliza
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Politikai árulás történt, Korčok felmosta a padlót Igorékkal

2024. máj. 01. 16:49

Nyitókép: Facebook/Gyimesi György

 

Ivan Korčokról nem sokat hallhattunk az elnökválasztás óta. Nyilván azóta is dollárban számolják ki, hogy mivel jár jobban: saját párt vagy valamely liberális progresszív pártocskához való csatlakozás. Aztán tegnap tett egy kijelentést: az EP választásokon a Progresszív Szlovákia, a SaS, a KDH és a Demokraták jelöltjeit támogatja, tehát azokét a pártokét, amelyek segítettek neki az elnöki kampányban.

 

Ebből a kijelentéséből több mindent is sejteni lehet! Egyrészt még kéreti magát, és nem döntött, sokfelé játszik, mint úrilány az első bálon. Másrészt emberileg megmutatta, hogy karrierdiplomatai tapasztalata ellenére képes nyilvánosan feltörölni Matovičékkal a padlót, őket ugyanis kihagyta a támogatói köréből, pedig valljuk meg, az utolsó pillanatig a megválasztott elnököt gyalázták. Ebben a helyzetben nem feltétlenül Igorékat érzem szükségesnek megvédeni, hiszen ellenvéleményt képviseltünk a kérdésben. Inkább a tisztességtelenség miatt szólalok meg régi úriemberi szokás szerint. Karrierje során Korčoktól többször láthattuk, hogy emberileg hogyan fordul sajátjai ellen, a háborús nyilatkozatai kapcsán szó szerint emberéleteket sem sajnál. A szolgalelkű ember már csak ilyen. Igorék most saját bőrükön tapasztalhatták, de Korčok egy egész ország előtt levizsgázott!

 

Amikor a progresszív próbálkozás kisajátítja a tisztességes jelzőt, és közben gyűlölettel mossa le a konzervatív embereket a Föld színéről vegyük észre, hogy ez csak manipulatív megtévesztés! A tisztesség és becsület viszont megkívánja, hogy egy leszerepelt elnökjelölt félrevezető próbálkozásaira felhívjam a figyelmet!

 hirdetes_810x300  

 

Facebook/Gyimesi György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

babolcsai néni
2024. máj. 02. 09:27

hála a jo Istennek hogy ez a szemétláda magyargyulolo soviniszta Korcs ok nem lett Szlovákia államfoje.Most pedig beállhat a háborúpárti Jaro Nagy vezette Nedemokrati nevu 2.8 százaléknyi bagázshoz.Pontosan ezek kozé valo.

Bendegúz Ábrahám
2024. máj. 03. 16:19

Ez az a csávó, aki majdnem a Szövetség listáján indult a legutóbbi parlamenti választásokon? https://youtube.com/shorts/2loxBkdGr6k?si=hVcrcVfBh2PF382e Még jó, hogy sportnyelven szólva „kipontozódott” mert a sportszerűség az nagyon távol áll tőle.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket