YBS: El Capitano! Ez lenne a DAC szakmai stáb utolsó baromsága, amit elkövetett! - Körkép.sk
Dániel, Daniella
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

YBS: El Capitano! Ez lenne a DAC szakmai stáb utolsó baromsága, amit elkövetett!


Nyitókép: dac1904.sk

 

EL CAPITANO! Fogalmam sincs mi igaz abból, hogy KáZsé elmegy, bevallom nem volt idegzetem elolvasni a sok kétes hírt, mert való igaz, a Vidinek most nem lenne pénze rá, ha már a játékosokat sem tudják etetni.

 

Egy biztos, hogy ez lenne a DAC szakmai stáb utolsó baromsága, amit elkövetett! Néztem az ETO-t, ők csináltak egy olyan napot, ahol a szurkoló kérdezhet és a vezetőség válaszol. Ott simán őszintén bevállalták, hogy nem igazolnak magyar játékost és inkább eltekintenek asszem 200 000 000 forinttól, amit az MLSZ adott volna, mert nem éri meg nekik, nem tudnak olyan játékost, játékosokat hozni hogy megérje.

 

(…)

 

Egy magyarságot képviselő csapat magyar játékos nélkül olyan, mint a halászlé halászlékockából hal nélkül. Elmondhatatlan mértékben csalódott vagyok, szívem a DAC-é volt, nem féltem a pozsonyi Volkswagenben a Nélküledet leadni naponta legalább 1x meló közben úgy kb. 1100W-on, de az, ami itt jelenleg folyik, az a bélrendszeremet eléggé felkavarja már!

 

A Körkép.sk megkérdezi olvasóit: Mi a véleményed a DAC magyartalanításáról?

 

Nekünk a DAC nem csak egy csapat volt, hanem egy stílus, egy érzés, hogy nem hagyjuk elnyomni a történelem nélküli Szlovákiának azt, hogy mi itt vagyunk, mi magyarok vagyunk, itt születtünk magyarnak, és itt is halunk meg magyarként!

 

Ennek a hírnöke idáig a DAC volt, ezért jöttek ide szurkolni magyarok Kelet-Szlovákiából, egész Magyarországról, Erdélyből 6-7-8 órát utazva azért a 90 percért. Ezután mi lesz? Lesz Nélküled? Kinek? Lesz magyar zászló? Megint csak kinek? Mi fogja szimbolizálni a magyarságunk, hogy mi nem hagyjuk elnyomni magunkat? Mit hagyunk így gyerekeinknek? Mit fogunk mondani fiainknak 20 év múlva, hogy „fiam volt itt egy magyar csapat a Felvidéken, akinek szurkoltunk éveken át, de hagytuk hogy a pénz szeretete felzabálja?” Mi az, amire büszkék leszünk majd utolsó perceinkben?

 

Mi a véleményed a DAC magyartalanításáról Gula alatt, Világi szeme láttára?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Adrian Gula, aki Világi Oszkár oligarcha klubtulajdonos és Jan Van Daele (vő-sportigazgató) szeme láttára magyartalanítja a DAC-ot. Kép forrása: dac1904.sk

 

Hogy nézünk majd a magyar polgárok szeméb,  ha a Balatonra megyünk nyaralni? Én idén egy hétre a hátsó ablakban hagytam a DAC-sálamat, amit szerintem minden magyar ért. De mi lesz jövőre vagy 5 év múlva?

 

Személyes véleményem az, hogy én DAC-meccsre nem megyek, amíg ez így működik, és ajánlom minden szurkolónak is, hogy gondolkozzon el azon, kinek is megy ki szurkolni valójában, a magyarságunknak vagy Világinak?

 

Magyartalanítás a szurkolók szeme láttára: Világi és Gula végleg elűzte Kalmárt Dunaszerdahelyről

 

Facebook: YBS – Yellow Blue Supporters szimpatizánsok

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Molnár Tibor
2023. aug. 10. 14:07

Ha Kalmárt is elüldözik, nem marad más a szurkolóknak ,bojkottálni kell a meccseket ! A "magyarság felvidéki bástyája" mára már csak inkább egy düledező romra kezd hasonlítani ! A Világi által hangoztatott "életérzés" kezd eltűnni, nem ezt érdemlik a szurkolók !

Borbély József
2023. aug. 10. 20:20

Már elüldözték,mert elment! Lesz három idegenbeli meccse a DAC -nak! Ezen sok minden el fog dőlni!

Fehér István
2023. aug. 11. 10:11

Én már eldöntöttem, hogy nem megyek meccsre, amíg Világi nem fogja fel, hogy miről szól a DAC életérzés! Amíg nem lesz 3-4 magyar a kezdőben (és/vagy a kispadon) nem leszek ott! És követelem, hogy bevihessem a MAGYAR ZÁSZLÓMAT IS, ha már el kell hallgassam a MOL arénában is a "maďarské kurvy ; bi a bi a bi maďara do hlavy" rigmusokat is! Ezekért egyébként mikor volt büntetve a Slovan és a"bílí andelé" ? Oszkár! Vagy te nem hallottad? Elegem van a belgából is, aki egyáltalán nem ért a focihoz! Családi vállalkozást másból csinálj, ne a DAC -ból!

Mede Feri
2023. aug. 11. 10:33

Patkány a patkányt imádja.

Franky
2023. aug. 12. 11:18

Szerintem mindez a Gula műve..úgy néz ki,hogy senkit nemérdekel a vezetőségből, hogy mit művel..az összes magyar játékost elűzi..botrányos..

Szóljon hozzá!

Kövessen minket