A pozsonyi Slovan futballklub közzétette az új futballstadionjának aktuális állapotát bemutató drónfelvételt. Az aréna egyúttal a szlovákok nemzeti stadionjaként is funkcionál majd.

 

„A Téglamezei stadion növekszik, mint a gomba. Mind a négy lelátó építése előrehaladott állapotban van, ugyanúgy a karéjok is, melyek összekötik őket. Jelenleg a tetőkonstrukció szerelésével finiselünk a jövőbeli új főtribünön” – Írják saját youtube csatornájukon.

 

 

 hirdetes_400x285  

A Slovan szurkolói jó ideje bojkottálják saját futballcsapatuk mérkőzéseit. Ivan Kmotrík  tulajdonossal való rossz kapcsolatuk nem újkeletű. A szlovák bajnokságban így jelenleg vitán felül a dunaszerdahelyi MOL Aréna az elsőszámú, irigyelt hangulatfelelős. A Világi Oszkár kezében levő klub szintén ezekben a hónapokban finisel az új stadionnal. A MOL Aréna jelenlegi kapacitása 10 ezer fő, mely elkészülte után 13 ezerre bővül.

 

Az alábbi videón a Slovan legyőzése utáni hangulat látható a Körkép.sk pillanatnyilag legnépszerűbb, immár 166 ezer nézettségnél tartó videójában.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!