Rólunk - Körkép.sk
Eszter, Eliza
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rólunk


“Nem az a dicsőség, hogy soha nem bukunk el, hanem az, hogy mindig felkelünk.” (Konfuciusz)

 

A Körkép.sk a felvidéki magyarság, az anyaországi, a Kárpát-medencei és a világ magyarságának fontos tájékozódási felülete. Olyan meghatározó weboldal, ahol fontos közéleti események építő jellegű társadalmi vitája zajlik, ahol szisztematikus publicisztikát és saját, egyedi tartalmakat talál az olvasó, átfogó tájékoztatást kapva a szlovákiai magyarságot érintő legfontosabb kulturális, regionális, közéleti, sport és társadalmi eseményekről.

 

Olvasótáborunk tizenkét éve folyamatosan növekszik, évről évre több, mint megduplázzuk olvasottságunkat. Mára havi szinten átlagosan  350  ezer egyedi olvasóval rendelkezünk és elmondható, hogy a szlovákiai magyar háztartások többsége olvas bennünket

 

Még valami?

Nem hiszünk az objektív nézőpontban, így magunkról se állítjuk, hogy elfogulatlanok vagyunk. Nem a pártatlanságra törekszünk, hanem arra, hogy anélkül alkossunk véleményt, hogy ebben minket bármilyen párt, kormány vagy  nagyhatalmi szereplő befolyásolna. Nem tartjuk magunkat tévedhetetleneknek, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy gondolkodjunk, s szellemi tevékenységünk eredményét papírra vessük.

 

Kapcsolat: korkep (kukac) korkep (pont) sk

 

Az oldalunkon található teljes szöveges és képi anyagot Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Licenc alatt tettük közzé.

Kövessen minket