Olvasóink már megszokhatták, hogy a DAC hazai és idegenbeli mérkőzéseiről rendszeresen beszámolunk a Körképen. Videókban, exkluzív riportokban, élőben közvetítve a szeretett klub mérkőzéseit. A Körkép.sk olvasói hálásak is ezekért a tartalmakért, mi pedig hálásak vagyunk a rengeteg pozitív visszajelzésért.

 

Csak egyetlen adat: A 2017 tavaszi DAC – Slovan mérkőzés gólörömének videója már 166 ezer fölötti megtekintésnél jár. Még Kalmár Zsolt DAC-hoz való igazolásakor is kiemelte a csapatról szóló fantasztikus felvételeket a videómegosztón, mely nagyban befolyásolta döntését, hogy Dunaszerdahelyre jöjjön. De említhetnénk a DAC-ról szóló exkluzív, 16 oldalas színes magazinunkat is, vagy a sok-sok riportot az elmúlt években mindenkivel, aki a klub körül valamit is számít.

 

 

 hirdetes_300x300  

A vasárnapi DAC – Nyitra mérkőzésről azonban már sajnos nem lesz lehetőségünk az eddig megszokott módon beszámolni olvasóinknak. Az ok: a DAC sajtóosztálya megtagadta a sajtóakkreditációt a mérkőzésre a Körképtől. Hogy miért, azt nem indokolta.

 

Hogy ennek mi az oka, csak találgatni tudjuk. Pontosabban a Slovan elleni meccs előtt és alatt már érkeztek innen-onnan megjegyzések a klubhoz közeli forrásokból, hogy a botrányos jegyértékesítéssel kapcsolatos véleménycikkünk miatt igencsak berágott ránk a klubtulajdonos. Hivatalos indoklás nélkül mi sem tudunk másra, mint erre gyanakodni.

 

Csakhogy a klubhoz, játékosokhoz, szurkolókhoz való viszonyunkat nem a csapattulajdonos, Világi Oszkár határozza meg.

 

 

A Körkép.sk így visszatér a lelátóra, pontosabban a B-középbe, ahová eddig is rendszeresen jártunk, melynek szurkolói csapatában ha kell, a Felvidéki Labdarúgó Bajnokság küzdelmeiben mi magunk is játszunk, és ahol a legjobban érezzünk magunkat. Úgy a hazai, mint a kinti meccseken.

 

Olvasóinktól pedig elnézést kérünk azért, hogy mostantól sajnos nem fogjuk tudni átadni számunka azt az érzést, a MOL Aréna egyedi és különleges atmoszféráját, mely hétről hétre libabőrössé tesz bennünket és a DAC szurkolók tízezreit.

 

Hajrá DAC!

 

Király Zsolt

Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!