Az új pártmédiumot maga az MKP elnöke, Menyhárt József reklámozza, terjesztését pedig az MKP központi és járási titkárának frissen alapított cége végzi. 

 

„Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az újonnan megjelenő MAGYAR7 című hetilapot, (…)  Segít eligazodni a világban, megérteni a körülöttünk zajló folyamatokat., erősíti az együvé tartozást, és megakadályozza, hogy bárki saját egyéni érdekeitől vezérelve rossz irányba terelje a közösségi folyamatokat. (…) Szeretném Önt arra biztatni, hogy fizesse elő a MAGYAR7 című hetilapot!”

 

 

 hirdetes_810x300  

Menyhárt: Segít eligazodni

 

Ezekkel a szavakkal reklámozza a Magyar Közösség Pártjának elnöke a 2018 május elején megjelent új hetilapot. Az MKP-hoz köthető új pártsajtó 1,5 millió eurós támogatással indult, működését a Pro Media Alapítványon keresztül a magyar kormány támogatta.

 

Menyhárt József tavaly nyáron jelentette be az új pártsajtó elindítását, majd amikor ez bekövetkezett, ő maga nehezményezte az MKP-pártsajtó megnevezést.

 

Menyhárt József, az MKP elnökének levele a lap 2. számához csatolva, melyben a MAGYAR7 előfizetésére biztat. Kép: Körkép.sk

 

Most a második lapszámhoz csatolt levélben már maga az MKP elnöke biztat a lap előfizetésére, hogy az olvasó „eligazodhasson a világban és megértse a körülötte zajló folyamatokat.” A levél nyelvezete nagyban hasonlít a hetilap főszerkesztőjének első vezércikkéhez, ezzel is erősítve a párt és az új pártmédium kapcsolatát.

 

H&K Plus Kft. – Maga az MKP terjeszti

 

A MAGYAR7 hetilap május elején jelent meg először, és három regionális mutációban fokozatosan az MKP eddigi pártközlönyének, az időközben megszűnt Hírvivőnek a szerepét is átveheti.

 

Az első vezércikk, melyből az MKP elnöke is inspirálódott. Kép: Körkép.sk

 

A MAGYAR7 terjesztésében a Körkép.sk információi szerint az MKP járási titkárai, fizetett alkalmazottai is részt vesznek. Többek között az alig pár hete, 2018. április 12-én bejegyzett H&K Plus Kft., melynek két alapítója Varga Hajnalka, az MKP központi szervezőtitkára, valamint a párt Galántai járási titkára, Kajos Katalin.

 

Varga Hajnalka (B) és Kajos Katalin (J) mint az MKP központi szervezőtitkára illetve Galántai járási titkára. Kép: Facebook

 

Körkép.sk/KZS

További ajánlott írásunk:

 

Pénteken indul az MKP-hoz köthető új felvidéki média

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!