A minisztérium határozata alapján ma újraindul a személygépkocsi-forgalom a medvei hídon. A hidat hivatalosan szeptember 29-én (csütörtökön) délelőtt nyitják meg, akkortól lesz elérhető a teherforgalomnak is“ – közölte ma diadalittasan a hírt a Most-Híd közlekedési minisztere (Itt, a Körképen szemléztük is.)

 

Végre, lélegezhettek fel az autósok, és akik olvasták, vélhetően többen el is indultak, hogy örömmel birtokba vegyék a megszokott átkelőt. A helyszínre érkezve azonban csalódniuk kellett. Kiderült ugyanis, hogy a miniszter úr bejelentése hamis, amit később saját közösségi oldalán maga Érsek Árpád is korrigált.

 

A miniszter kommunikációja botrányos

 

 hirdetes_810x300  

A helyzet ugyanis az, hogy a hídon még ma semmilyen forgalom nem indult újra, sőt, holnap sem fog. Az átkelő a személyforgalom előtt továbbra is zárva van. Az a néhány autó, amelyik a mai napon áthaladt, csak a hidat tesztelte.

 

A medvei hidat hivatalosan két nap múlva (az eredetileg tervezett határidőnél korábban), szeptember 29-től használhatják hivatalosan a személy és teherautók.

 

Érsek Árpádnak mindenesetre üzenjük, hogy lassan járj, tovább érsz. Még a hídon is.

 

Körkép.sk/KZS

 

Nyitókép: Érsek Árpád fb-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!