Prioritasaink 90 százaléka bekerült a kormány célkitűzéseink közé. Ezért egy jobboldali párt sem szégyenkezhetne. Folytatjuk a tárgyalásokat a Smerrel.

 

Sajtótájékoztatón számolt be Bugár Béla pártja elnökségének döntéséről. A Most-Híd elnöke a nap folyamán a Smert elutasító Simon Zsoltról is beszélt. Bugár szerint Simon egyéni véleményének adott hangot. „ Azután, hogy ő is egyetértett azzal, hogy elutasítja a hivatalnokkormányt, és egyetértett a Smerrel, SNS-szel való tárgyalással. A prioritásainkkal is egyetértett“ mondta Bugár, aki szerint Simon az egyedüli, aki így döntött. „Senki más nem akar távozni az elnökségből és a frakcióból“ tette hozzá.

 

A Most-Híd prioritásai

 

 hirdetes_300x300  

„Nagyon fontos volt, hogy az euro atlanti kérdésekben is átültessük javaslatainkat, és hogy konszenzus legyen ebben a pártok között“ mondta. Bugár szerint szinte mindent átültettek a korrupcióellenes csomagjukból, ami a fő prioritásuk volt.

 

„Ugyanúgy a regionális csomagból is, az elmaradott régiók számára. Kisebbségi kérdésben három prioritást sikerült átültetnünk, beleértve egy törvényt is. Ezen kívül az adó- és járulékokra vonatkozó javaslatainkat is“ sorolta Bugár, aki az egyeztetések befejezéséig nem akarta megerősíteni, hogy 3 minisztérium várományosai lennének.

 

„Meg kell akadályoznunk Szlovákia barnulását“ fogalmazott, rámutatva az extrémista erők térnyerésére.

 

A Most-Híd elnöke ezúttal csak maga állt a sajtó rendelkezésére, Lucia Žitňanská nem ült mellette.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!