„Ha valaki azt állítja, hogy a parlamentben elolvasták a képviselők leveleit, akkor az egy közönséges hazudozó” – mondta a TA 3 vasárnapi vitaműsorában Bugár Béla (Most-Híd), a parlament alelnöke. „Ezt bárkinek megmondom a bíróság előtt is” -tette hozzá.

 

„Ha el szeretnénk olvasni egyes leveleket, akkor vannak olyan lehetőségek is, hogy később észre sem veszik, hogy a leveleket felbontották, szóval ne bolondozzunk” -konstatálta Bugár. A levelek elolvasását azonban kizárta. „Ha ezt megtettük volna, akkor hallgatnék” – jegyezte meg.

 

Szerinte a levelek felbontását érő kritika az ellenzéki képviselők részéről csak azért van, mert eldöntötték, hogy pokollá teszik a koalíció életét. „Nagyon rossz feszültség jön létre, mintha minden, amit a kormánykoalíció csinál rossz lenne”.

 

 hirdetes_300x300  

A parlament alelnöke nem tudta megmondani, hogy már júniusban döntenek-e Igor Matovič (OĽaNO-NOVA) mandátumáról. Bugár úgy gondolja, hogy Matovičot a saját politikai stílusa érte utol, amikor a gyűlölet, amit terjesztett bumerángként visszatért. Bugár szerint a döntése, hogy nem jár be a parlamentbe egy névtelen fenyegetés miatt, nem oldja meg a helyzetet: „Nem az a megoldás, hogy gyengítem az ellenzéket és nem járok be dolgozni”.

 

Teraz.sk
kép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!