Magyarország 3:3-as döntetlennel szerezte meg ötödik pontját az F-csoportban, amivel sikerült megőriznie csoportelsőségét.

 

Bernd Storck védencei megmutatták, hogy nincs olyan csapat, akitől félnie kellene a magyaroknak. A nemzeti tizenegy jóformán „B”-csapattal lépett pályára, az eddigi kezdők többsége a kispadról követte a meccset, ennek ellenére nem tudtak kifogni rajtunk Cristiano Ronaldo-ék.

 

A magyar válogatott teljes nyugalommal léphetett pályára, hiszen még ha kikaptak volna a portugáloktól, akkor is biztos résztvevői lettek volna a nyolcaddöntőnek. Ezzel szemben Ronaldo-éknak mindenképpen legalább egy pontot kellett szerezniük, másképp búcsúzni kényszerültek volna az Eb-től.

 

 hirdetes_810x300  

https://www.youtube.com/watch?v=2RPFCr0rHZs

 

A mérkőzés végig kiegyenlített volt, a portugál játékosok folyamatos nyomás alatt tartották a magyar kaput, ám az első gólnak mégis a magyar drukkerek örülhettek, mikor is Gera Zoltán lőtt ballal a kapura, és szerezte meg a vezetést. Nemsokkal később Nani egyenlített, és az első félidő 1:1-es állással ért véget.

 

A második félidőben Gera helyett Bese kapott lehetőséget, aki az idei Eb-n most először léphetett pályára. Dzsudzsák Balázs egy-egy góljára később Cristiano Ronaldo felelt szintén egy-egy góllal, így végül a meccs 3:3-as döntetlennel végződött.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!