Az amerikai média többsége figyelmen kívül hagyta a Soros György milliárdoshoz köthető Open Society Foundation (OSF) többezer e-mailjét, amit a DCLeaks aktivista hackercsoport szivárogtatott ki. Az OSF az az eszköz, amin keresztül Soros több milliárd dollárt juttatott el non-profit szervezeteknek szerte a világon és az Egyesült Államokban az elmúlt két évben.

 

A dokumentumok szerint Soros több mint 30 millió dollárt adott a Hillary Clinton elnökségéért dolgozó csoportoknak, és ezzel [Clinton] legnagyobb egyszemélyes támogatójává vált.

 

Így tehát valószínű, hogy Clinton támogatása játszott némi szerepet abban, hogy a főirányú média eltussolta a történetet.

 

 hirdetes_810x300  

Ugyanakkor az is valószínű, hogy néhány hírszerkesztő nem fogta fel, miért volt fontos nyilvánosságra hozni a kiszivárogtatott dokumentumokat.  Az információk többsége már köztudomású. A szélsőbaloldali csoportok Soros általi masszív pénzelését az Egyesült Államokban és szerte a világban már több mint egy évtizede dokumentálták.

 

(…) Az első dolog amit láthatunk, Soros jótékonysági projektjének megalomániás természete. Nincs olyan sarka a világnak, amit nem befolyásol, nincs olyan politikai terület, amit érintetlenül hagy.

 

Látszólag az általa támogatott nagyszámú csoport és egyének között nincs kapcsolat. Végül is, mi köze lehet a klímaváltozásnak az afrikaiak illegális bevándorlásához Izraelbe? Mi köze lehet az Occupy Wall Streetnek (amerikai antikapitalista mozgalom – szerk. megj.) a görög bevándorlási politikához? De a valóság az, hogy a Soros által támogatott projektek alapvetően közös tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Mindegyik [projekt] azon dolgozik, hogy gyengítse a helyi és nemzeti [állami] hatásköröket a nyugati demokráciákban, amelyekkel a nemzetek és közösségek fenntartják törvényeiket és védik [társadalmi] értékeiket.

 

(…) Más szóval, céljuk az, hogy felforgassák a nyugati demokráciákat, és lehetetlenné tegyék [egyrészt] a kormányok számára a rend fenntartását, [másrészt] a közösségek egyedi önazonosságtudatának és értékeinek megőrzését.

 

(…) Az USA-tól Európán keresztül Izraelig Soros világszerte nyomást fejt ki, hogy a migrációval aláássa a nemzeti identitást és a nyugati demokráciák demográfiai összetételét. A kiszivárgott e-mailek azt mutatják, hogy a [támogatott] csoportok beavatkoznak az európai választásokba, hogy olyan politikusokat válasszanak meg, akik támogatják a nyitott határok politikáját az arab világból származó bevándorlók javára, és anyagilag vagy egyéb módon támogatják az újságírókat, akik együttérzően írnak a bevándorlókról.

 

Soros csoportjai azért vannak, hogy lehetővé tegyék az illegális bevándorlók USA-ba és Európába történő bejutását. Arra törekedtek, hogy befolyásolják az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntését a Mexikóból jövő illegális bevándorlás kapcsán. Együtt dolgoztak muszlim és más csoportokkal, hogy démonizálják a nyitott határok politikáját ellenző európaiakat és amerikaiakat.

 

Soros Izraelben is ellenzi  a kormány erőfeszítéseit, hogy véget vessen az Afrikából és az egyiptomi határ felől jövő migránsáradatnak.

 

(…) Ezek [a csoportok] támogatják a nők azon jogát, hogy harcoló alakulatokban szolgáljanak, de erőfeszítéseket tesznek annak érdekében is, hogy a katonák uniszex laktanyákon éljenek. Más szóval támogatják azt a célt, hogy a nyugati demokráciák polgárai mondjanak le az egymástól való távolságtartás jogáról, és támogatják Soros elvét, ami elutasítja az emberek legbizalmasabb értékét – a szexuális magánélethez és az önazonosságtudathoz való jogot.

 

(…) Sok tekintetben Donald Trump kampánya nem is egy Clintonra adott közvetlen válasz, hanem magára Sorosra. A határfal felhúzásával, a britek EU-ból történő kilépésének támogatásával, a muszlimok bevándorlásának átmeneti tiltásával, és a rendőrség BLM-mel szembeni támogatásával, Trump úgy viselkedik, mint aki direkt szembe menne Soros sokmilliárd dolláros erőfeszítéseivel.

 

(…)

 

JPost.com, Calorile B. Click: Soros’s campaign of global chaos

Nyitókép: Hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!