Mi lenne, ha egyetlen egyszer megnézné azt a statisztikát, amit Érsek Árpád említett? Tehát, hogy a balesetek többsége a lezárt sorompók közt történik. (…)

 

És mi volna, hogyha megnézné azt, hogy például a mai baleset is nem annak volt-e a következménye, hogy nem tartják be az utasításokat?

 

Akkor, amikor elkezd villogni, amikor meg kellene állni, hiszen ezt tanultuk, ugye, már akinek van jogosítványa, az tudja, hogy a figyelmeztetés az mit jelent.

 

 hirdetes_810x300  

Tehát azért, mert valaki, elnézést kérek, butul, azért, mert valaki behajt oda, ahova nem szabadna, azért törvényt változtassunk? Na, ne vicceljünk már. Ez már anarchia, nem demokrácia.

 

Orbán Viktort hadd ne kommentáljam. Amennyiben feloldódásról volna szó, akkor ma nem beszélhetnénk arról, hogy megmentettük a kisiskolákat, hogy megmentettük az összes szlovákiai magyar iskolát, hogy ma már az került be a határozatba, hogy nem támogathatja majd pótkiegészítésként az iskolákat, hanem támogatni köteles a minisztérium.

 

Akkor nem beszélhetnénk arról, hogy visszaállítottuk a nyolc magyar órát, akkor nem beszélhetnénk arról, hogy például a vállalkozóknak hogyan segítettünk, akkor nem beszélhetnénk arról, hogy első olvasatban van az a törvény, és csont nélkül átment, amely a kisebbségi kultúrák autonómiáját erősíti és sorolhatnám tovább még.

 

Ha ez a feloldódás, akkor valószínűleg valaki nem jól tanult azon az egyetemen, amit ma be akar zárni.

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!