Amióta a napbarnított bőr valódi szépségideállá vált, az emberek előszeretettel járnak a szoláriumszalonokba, hogy a leégés veszélye nélkül barnulhassanak. Ezt látva egyre többen kezdték felismerni, hogy egy ilyen stúdió megnyitása gyümölcsöző vállalkozás lehet.

 

No, de az elmúlt években olyannyira kiélezetté vált a verseny, hogy ha tulajdonosként nem követjük folyamatosan nyomon a vendégek igényeit, akkor hamar bedarálhat minket a konkurencia. 

 

Szükség van minél több újdonságra

 

 hirdetes_810x300  

Semmiképpen se korlátozzuk a szolgáltatásunkat egyféle szoláriumgépre vagy -csőre, mivel a vendégek kifejezetten élvezik, hogy ha van választási lehetőségük, és többféle dolgot is kipróbálhatnak! De ha már itt tartunk, nem szabad elzárkóznunk a kiegészítő termékek árusításától sem. Ez ugyanis szintén plusz pontot jelenthet a vendégeink szemében. 

 

A szoláriumkrémekből és az egyéb kozmetikumokból a Hollandimpex KFT kifejezetten széles kínálattal rendelkezik. Mindenképpen érdemes tehát náluk körbenézni, és feltankolni a készleteinket, hogy minél nagyobb választékkal várhassuk a hozzánk beérkezőket.

 

Elengedhetetlen a tisztaság

 

Bár lehet, hogy ez elsőre evidensnek tűnik a legtöbbünknek, de mindenképpen szerettük volna megemlíteni. Ha ugyanis problémák akadnak a stúdió higiéniával, akkor az igényesebb vendégek garantáltan elpártolnak majd tőlünk. 

 

Nem is lehet őket hibáztatni ezért, hiszen valljuk be, mi sem szívesen fekszünk vagy állunk bele egy olyan szoláriumba, amely láthatóan koszos, és valószínűleg baktériumok tömkelege tanyázik rajta.

 

Tudjanak a személyzettől érdeklődni

 

Mivel nem minden vendég tapasztalt szoláriumozó, sőt, sokan vannak olyanok, akik még életükben nem használtak ilyen gépet, ezért fontos, hogy legyen a stúdióban valaki, akitől tudnak informálódni, például azzal kapcsolatban, hogy az újonnan beszerelt csővel mégis mennyi ideig tart egy alapszínt összeszedni. 

 

Ezért is elengedhetetlen, hogy a munkavállalóink a lehető leginformáltabbak legyenek, és minden felmerülő kérdést alaposan meg tudjanak válaszolni. 

 

Kifejezetten értékelik a törzsvásárlói kedvezményt is

 

Bár a fentebb említett tényezőkkel már sokat tehetünk annak érdekében, hogy megtartsuk a vendégeket, de egy törzsvásárlói rendszer bevezetése, ami bizonyos időközönként valamennyi kedvezményt biztosít, szintén nagyon jó húzás lehet.

 

Ugyan ezzel a bevétel bizonyos százalékát be kell majd áldozni, de az erőfeszítéseink hosszú távon kifizetődnek majd, mivel az emberek kifejezetten értékelik, ha kiemelten kezelik őket. Ennek köszönhetően szívesebben választanak minket a konkurenciával szemben. 

 

Úgy kell tekintenünk tehát erre az egész rendszerre, mint egy hosszú távú befektetésre a vállalkozásunkba.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!