Robert Fico tudja, hogy mit kell tennie – üzente az SNS a parlament elnöke, Andrej Danko a kormányfőnek abban az interjúban, amit a Plus Jeden Deň napilapnak adott. Azzal kapcsolatban, hogy miért mondta fel a koalíció szerződést, nem árult el részleteket.

 

Egyszerűen így döntöttem. Robert Fico tudja, hogy mit kell csinálnia. Ő engem nem fog felbosszantani” – idézi a napilap Dankot.

 

A hétfőn este nyilvánosságra hozott interjúban Danko elmondta, hogy a koalíció szétesése mögött „olyan dolgok állnak, amelyeket nem lehet elmondani”. „Felbosszantottak és ezt nem fogom tovább tűrni” – mondta.

 

 hirdetes_810x300  

Dankohoz hasonlóan az SNS alelnöke, Jaroslav Paška is rébuszokban beszélt a SME-nek adott interjújában.

 

A Kormányhivatalban a SNS háta mögött történtek bizonyos dolgok, különböző félretájékoztatások voltak és így tovább.” Azt azonban nem konkretizálta, hogy miről is van szó, csupán „egy dologról” vagy az „az SNS és a Smer elnökei közötti belső ügyről” beszélt.

 

A Plus Jeden Deň hétfőn este egy olyan cikket is közölt, mely szerint a koalíciós szerződés felmondása után Danko és Bugár Michal Gučík vállalkozónál tárgyaltak. A cikk fotókat is közölt arról, ahogy Bugár a szolgálati autójából kiszáll Michal Gučík háza előtt.

 

Gučík 2012-ig a TA3 hírtelevízió igazgatója volt, jelenleg – a Plus Jeden Deň állítása szerint – pedig Danko tanácsadója.

 

Fotó: Vlado Benko jr.

 

Forrás: sme.sk/pluska.sk

Nyitókép: aktuality.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!