A Leicester City angol futballklub hatvanéves tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha is rajta volt azon a helikopteren, amely a Leicester-West Ham United 1:1-es döntetlennel végződő meccse után a focipályáról szállt fel, ám alig egy perc után a stadion melletti parkolóba csapódott.

 

Az esetre szombat este került sor, a rendőrség még azóta sem tudott közleményt kiadni az áldozatok személyazonosságát illetően. A Daily Telegraph arról számolt be, hogy a Leicester dán kapusa, Kasper Schmeichel, egykori játékosa és angol válogatott Peter Shilton valamint több szurkoló a helikopter roncsai mellett „sírtak”. Egyelőre csak a sajtóban jelentek meg arról híradások, hogy nagy valószínűséggel Srivaddhanaprabha is az áldozatok között van.

 

Az angol klub tulajdonosa Thaiföld ötödik leggazdagabb embere, aki rendszeresen helikopterrel jár berkshiri villájából a meccsekre. A szemtanúk szerint valószínűleg a motorral történt valami. Először valami „csikorgó” hangot hallottak a gép felől, majd az elhalkult és elkezdett a helikopter teste forogni. A pilóták minden jel szerint elveszítették az uralmat a gép felett, és miután a betonba csapódott, a helikopter azonnal kigyulladt.

 

 hirdetes_400x285  

BBC.com

Nyitókép: BBC.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!